SANKİ KURBANLIK OLARAK BU BAYRAMDA ONLAR KESİLECEK NE İSTİYORLAR ANLAM VEREMİYORUM BU GELİNLERDEN HEPİNİZ ANASINIZ YAWWW SONUÇDA GELİNİDE EVLADIN GİBİ GÖRSEN SAHİPLENİP SEVSEN NE OLCAKK SANKİ EL KIZI OLARAK GÖRÜNCE ELİNİZE NE GECEÇEK ÇOK ÜZÜLÜYORUM BENDE KAYNANAM YANIMDA DEĞİL DİYE ÜZÜLÜYORUM DEMEKKİ YANIMA FALAN GELSE KİMBİLİR NELER EDER BANA YOKK YOKK KALSIN BÖYLE OKUDUKÇA TIRSAR OLDUM RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN KIZLAR NE DİYEYİM
Uzaktaki doğan yakındaki soğan mış canım bunu unutma hiç en güzeli uzak olmak.
Hahaha benden bahsediyo sagolasin şekerim
Kiz onlarin etide yenmezzz herkez bi anadan cikiyo sonucta bunu anlamiyorlar bizimde bir anamiz var ne var insan gibi olsalarda bizde el ustunde tutup bas taci etsek ama olmayinca olmuyo canim valla aman uzakta durmasi daha iyi bosver yaninda derdi tasasi bitmez
Ben kizmiyorym xunky bende çok kötü bir kayanana olurum çünkü o benm oglum çünkü çok kıskanıyorum
bende kayınvalidemle bir oturuyorum sürekli bende kalmıyor ama 2 kızı 3 oğlu var gezip duruyor hepimize yemeklerimi yapar 3 senedir evliyim hiç yemek yapmadım daha o varken temizlik bende yemek onda bazen bana hamileyim diye yardım eder çamaşırları asar ütüler balkon yıkarken su verir falan zorluğu var mı evet var ama 75 yaşında ananem niyetine sayıyorum
1,492,352 soru
24,384,579 cevap
348,950 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın