0 oy
392 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (98 puan) tarafından
Bugun itibari ile 6 aylık bebeğimle 16 kilo vermiş ve hamilelik öncesi kiloma dönmüş bulunuyorum ☺️ mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim. Siz kilo vermek için neler yapıyorsunuz? Kaç kilo verdiniz? 

7 Cevaplar

0 oy
(1,689 puan) tarafından

Açım aç :)

Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım :) :) :)

2 buçuk sene oldu doğum yapalı 32 kg verdim son 8 kg inşallah 

(7,160 puan) tarafından
Yaa sen nasil verdin 32 kiloyu yaa kac ayda
(1,689 puan) tarafından
Diyet ve spor yaparak verdim zor bir süreç gerçekten :)
(890 puan) tarafından
4 aydır verdiğim kilo tam olarak 8 çünkü iradesizlesip kaçamak yapıyorm kendimede çok kızıyorum..ama size hayran kaldım ortamlarda kendinize nasıl engin oluyorsnz
(1,689 puan) tarafından
Ortamlara girmiyorum.. Girmem gerekiyorsa da 2 haftada 1 ödül günüm var.. İstediğim bir öğünde canımın çektiği bir şeyler yiyorum.. Misafirliğe gitmem gerekiyorsa ya da misafir gelecekse eğer ödül günüme denk getiriyorum kahvaltı yapmadan gidiyorum orada ne varsa yiyorum ama az az.. 2 tane börek varsa 1 tanesini yiyorum.. 3 çeşit tatlı varsa 1-2 tanesini yiyorum.. Akşam yemeğinde de biraz daha az yemeye çalışıyorum..
(890 puan) tarafından
Valla 10 kiko vercem topu topu devlet meselesi haline geldi bi türlü 70.den aşağıya inemedim özelden detaylı yazabilirmisiniz
-Reklam-
0 oy
tarafından
ben 6 kilo vermistim 14 daha almistim.. dogunca 6 gitti. 40 cikana kdr da digerleri gitti ben takmadim kafama belkide ondan.. bakalim bunda da gidicekmi
0 oy
(1,956 puan) tarafından

Hiç bişey yapamdım bol su bol emzirme  23 kilo verdim 4 ayda :) sanada maşallah güzel vermişsin 

0 oy
(4,234 puan) tarafından
Allah'ım nasip et amin :D düğünde 53 kiloydum 62 yle hamile kaldım şimdi 5 aylık bebiş 66 kiloyum doğumdan sonra hemen inşallah kilo vermek istiyorum inşallah bu gidişler 90 ı falan görmem :)
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Valla hamileliğimde 13 kilo almıştım doğumdan sonra 40ım çıkınca o 13 kiloyu verdim ama göbek kaldı gitmiyor göğüsler büyüdü sarktı toparlanmıyor

Hâlâ fazla kilom var onları da veririm inşallah ama irade yok bende işte
(1,782 puan) tarafından
Canım korse kullandın mı
(2,788 puan) tarafından
Kullandım ama faydası olmadı ne yazıkki
0 oy
(2,123 puan) tarafından
Sen nasıl verdin canim benimde az kaldi dogum yapmama 
0 oy
tarafından
Doğum yapalı 2 buçuk ay oldu doğumdan önceki kiloma geldim çok şükür hiç bir şey yapmadım bol bol emziriyorum ve bol bol su içiyorum evde de işler bana kalıyor sürekli aktifim bebeğim uyuduktan sonra hiç dinlenmiyorum ev işlerini yapıyorum zaten 12 kilo almıştım yani 72 kilo olmuştum ama şimdi ki kilom 60 bi 5 kilo daha vermek istiyorum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 166 göst.
9 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde missn199 (719 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 345 göst.
14 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Xanne (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 864 göst.
22 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Devran ali (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 247 göst.
23 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,739 soru

24,405,260 cevap

350,452 kullanıcı

...