0 oy
380 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Bı turlu kurtulamadik hastalıktan 2 gün önce gene ishali ve kusması vardı evde bı şekilde iyilestirdim goturemedim hastaneye bu sabah 4 buçukta uyandım ishal yapıyordu bekliyim bezini değiştiriyim dedim afedersiniz sesinden bile anlaşılıyordu nasıl bariz ishal olduğu sonra elimi yikamaya gittim geldim ki bu seferde kusuyor ya usuttu desem hava çok güzel neden böyle oluyor anlam veremiyorum.. Bugün goturcem hastaneye aynı durumla karşılaşan varmı ya acaba sulardanmi oluyor köydeki çoğu çocukta aynı sorun var eğer sudansa şikayet edicem cunki buranın ayrı su deposu var oradan geliyor o yüzden şüphe ediyorum bende içiyorum ama öyle bir sorun yaşamadım.. 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sudan da olabilir birde havalar bşrden ısındı terliyolar üstlerinde kuruyo cam kapı açıyoruz ceyranda kalıyolar falan  bu dönemde çok normal sni hava değişikliği etkilemiş olabilir 
(3,102 puan) tarafından
Bı yandanda öksürüyor burnu akmaya baslamis bugün daha geçen hafta atlattık babasindan geçen gribi hiç böyle olmazdı ya ne onun bünyesi nede ben alışık değilim şu duruma
tarafından
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun
(3,102 puan) tarafından
Çok sağol canım Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Olabilir kuzum sen kakalı bezini atma kesin senden tahlil isterler çok geçmiş olsun bu arada 
(3,102 puan) tarafından
Canım üstünden çok zaman geçiyor bez çeker o zamana kadar su gibi oldugundan 9 buçukta randevu çok sağol canım
0 oy
(3,818 puan) tarafından
Sudan olabilir kuzum bende dün geldim köye hazır su alıyoruz çocuklarla kendimize bizim köyün suyu da çok karın ağrıtıyor 
(3,102 puan) tarafından
Canım hazır su alıyorduk bizde ilk zamanlar geldiğimizde ne zamandır alamadım gidipte hazır su iciyorken böyle bı sorun yoktu ya suya aşırı klor atıyorlar 4 5 gün gitmiyor o klor mahvettiler çocukları şikayette bulunucam böyle giderse taştı sabrım
(3,818 puan) tarafından
Et kuzum şikayet hastaneye bir götür bide hazır su al çocuklara
(3,102 puan) tarafından
Kuzum hangi bir gün gideyim çocukla su almaya çıkamıyorum ki eşim burdaydi ona aldiriyordum şimdi gitti oda şikayet etsem adım ogrenilirse millet üstüme cullanir diye korkuyorum
0 oy
tarafından

image

sudan olabilir şebeke sularında sıkıntı varmış kaynatmadan asla icirme  

inşallah değil-dir ama rota virüs de olabilir kızım da ayni dedigin gibiydi ateş de vardı 

(3,102 puan) tarafından
1 kere atlattık canım rota virüs aman Allah korusun birdaha istemiyorum kızımda rota virüs falan çok kötüydü
tarafından
aynen canm cok berbat bisi rota rabbim göstermesin ben acaba olabilirmi diye düşündüm bizim başımızdan da geçince
0 oy
tarafından
Sulardan oluyo cnm ☺️ doktorlar hazır su içirin diyo.
(3,102 puan) tarafından
Hazır Alcam bundan sonra ya 6lı 5 litrelik Alcam kızıma baya gider tek tek alırsam çıkamam surekli
tarafından
Aynen cnm ☺️

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,470 soru

24,445,665 cevap

353,640 kullanıcı

...