Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_2a2724f23f159b0bee9f0a5d05150e19, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Tırnak çektirenler var mi aranızda-Diğer
0 oy
509 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
 Ben 2 ayak baş parmakta da batma var ağrı yapıyo. Çektirmek istiyorum. Nasıl bi süreç izleniyor uyuşturucu iğne yapıyorlarmı. Kaç güne toparlanır bide. Bilgisi olan var mı 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hamilelikten sonramı oldu
tarafından
Öncede vardı. Ya bnm aslında çoktan beri var bu durum
-Reklam-
0 oy
(13,077 puan) tarafından
Cektirince tekrarliyor neden cektiriyorsunki. Ben kendim temizliyorum bayq gidiyor bana. Yillardir var
tarafından
Sürekli ağrı çekiyorm tam gecti derken gene başlıyor
tarafından
Nasıl yapabilirim bakımı
(13,077 puan) tarafından
Kenar kisimlarini ete gelen yerleri banyodan sonra yumusamisken kesip aliyorum ete degmiyor tirnak uzayana kadar gidiyor
tarafından
Onu denedim bnde dün . Ama ağri yapti dünden beri
0 oy
(9,234 puan) tarafından
Eşim gecennyil oldu çok fena geçirdi ilerlemiş boyutuydu sanırım. On gün basamadi ayağının üzerine. 
tarafından
Bnmde ilerledi galiba. Bebek var şimdi bide onu düşünüyorum iyi bakamazsam diye
(9,234 puan) tarafından
Ameliyat bildiğin bu ayağın uyusturuluyir . Senin yanında destek olcak biri lazım.ama şu var esiminki sanki tekrarlıyor.cektirdikten sonra ayakkabı alışkanlığını değiştirmen gerekiyormuş malesef bizimki meslekten dolayı bot giyiyor o yüzden tekrarladi
tarafından
Anladim.. Ben zaten hiç ayakkabı giyemiyorum. Allah yaridmcisi olsn cok zor ya
0 oy
tarafından
Canm bn cektırmedım tamanını ama sadece yanlardan cızgı seklınde kesıp tırnagı daralttılar kokunu yakıp törpülediler. 2 ayak bas parmagımda vardı o sıkıntı tek tarflı aldırdım ıkısınıde 1 er tane dıkısım vardı . Kızım 3 aylıkken yaptırdım emzırdıgım ıcın ılac felan almadm doktor yazıyodu ama kabul etmedım bebegıme sut verıyorum dıye . Ilac ıcmedıgım ıcın bıraz gec ıyılestım ben yaklasık bı 10 gun felan surdu tam olarak ıyılesmem ama yaptıran baska arkadaslarmda vardı ılac ıctıklerı ıcın bı kac gune toparladılar kendılerını . Tırnagın tamamını degılde sadece batan kısmını aldır tamamı cok zorlar  senı suan
tarafından
Uyusturuyo canm lokal anestesı olarak ayaga prmaga yakın yerlere bı kac yere ıgne yapıp uyusturdu snra ıslemı tmamlayıp sardılar. Gun asırı pansuman yap dedı . 10 gun snra dıkısım alındı. Ilac ıcmedıgım ıcn benı baya zorladı ama ılac da antıbıyoklı oldugu ıcn bebegıme sut veremıycekdm o yuzden ıcmedm ben ılac canm. Ayaga kalkdm tabıkı ama hep topuguma basarak yurudu. Ilk 3 gun felan baya zor gectı ama snrasnda cok fzla zorlamadı. Ama  ılk 3 gun anamdan emdıgım sut burnumdan geldı ☺☺
tarafından
Allah yardımcın olsun ınsallah canım. Esın yada bı baska yanında kalabılecek bırı varsa ıyı olur ben esım harıc hıc kmseyı ıstemedım yanımda. Sagolsun esım gecelerı bıle kalkdı cocuguma bakmaya yardım ettı . 3 4 gun snra normale dondum ama 10 gun topuguma bastım hep
tarafından
Saol canım amin hepimizin de. Eşim vardiyalı çalişiyo her an yanımda olamiyo. Ben en iyisi bayramda memlekete gitcem o zaman yaptırayım. Tesekkür ederim ayrica bilgilndidigin için :)
tarafından
Rıca ederm canım allah sıfanı versn ınsallah
tarafından
Amin canim seninde

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 87 göst.
+2 oy
6 cevap 348 göst.
0 oy
1 cevap 260 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Nesliss193. (252 puan) tarafından soruldu