0 oy
243 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar tam çekemedim ağlamadan ağzını açmadı. Başka türlü çekemedim. Ağlattım kuzumuu :angel:

Diş mi çıkartıyor kızım 2 gün sonra 4 aylık olacak. 3.5 aylikken salyasi ve huysuzluğu vardı kehribar kolyesi aldım ve faydasını gördüm salyasi kalmadı.. 

Sizce kızım diş mi çıkartıyor ? Yoksa şimdiden böyle kabarıp 6 aya kadar bu şekilde bir şişip bir inicek mi ? Daha erken mi ? Hemen diş cikartcak hali yok dimi ?? 

image

image

image

12 Cevaplar

+1 oy
(3,822 puan) tarafından
Diş değil kuzum damak hazırlık yapıyor gibi düşün çıkması 7 8 ayı bulur daha 
tarafından
4 aylikken mi başlıyor peki  ??
(3,822 puan) tarafından
Evet kızım da öyleydi sürekli kaşınır salyası akar Dı 10 aylım çıkarttı ilk dişini
tarafından
Oo daha çok var ozaman cnm :))
-Reklam-
+1 oy
(1,741 puan) tarafından
Alt iki disin yeri belirginleşmiş cnm cok da gec kalmaz bence cıkmasi
tarafından
2 aya kadar çıkar mı canım sence ? Ara ara beyazlyor sonra normale dönüyor gibi sonra yine beyazliyor hafif şişmiş gibi duruyor. Tam cekemedim ama belli oluyordur dimi cnim?
(1,741 puan) tarafından
Belli cnm evet benim oglumun boyle olduktan kabardiktan 15 gun sonra cikmisti ama tabi her bebek bir olmuyo cikarma sureleri de bariz belli cnm 2 aya ckabilir
tarafından
6 aylıkken ilk dişi gelicek demekki :)) inşallah ❤️
(1,741 puan) tarafından
Aynen cnm geldi bizimkinin  iste 6 aylikken cikmisti suan 8 aylik 4 disi var ustler de patladı
tarafından
Heyy maşallah canım benim darısı bizim kıza inşallah ateslenmeden huysuzlanmadan atlatır :)
(1,741 puan) tarafından
Insallah cnm huysuzluk oluyo ister istemez ama sukur cok agir atlatmadik biz
tarafından
Şükür canım inşallah bizimkiside sizinkisi gibi zor geçmez
(1,741 puan) tarafından
Insallah cnm
+1 oy
(11,033 puan) tarafından
Yok daha diş değil, hazırlık aşaması. 6 ay demek de doğru olmaz, belli olmaz dişin  ne zaman çıkacağı daha.
tarafından
Netten baktım 4-6 ayda cikabilir hatta doğdugunda bile bi dişi var olarak dogabilir diye yazıyordu.
(11,033 puan) tarafından
Evet çıkabilir :) zaten olasılık, ben de belli olmaz dedim zaten canımcım :) direkt 6 ay da diyemezsin 4 de 10 da hatta 1 yaş sonrası çıkaran da var :) daha hazırlıyor kendini vücudu.
0 oy
(282 puan) tarafından

Valla kuzum 3 aylıkken belirtiler başladı 6 aylıkken 4 tane diş patlattık. Şimdi 7 aylık olduk 5. Mesaj vermeye başladı her an o da gelebilir :ermm:

tarafından
6 aylikken 4 dişte birliktemi çıktı :((( ?
(282 puan) tarafından
Hepsi aynı anda değil ama 6 ay içinde :)
tarafından
Heyy maşallah her ay 2 tane çıkartmış galiba ☺️
0 oy
(759 puan) tarafından
Dış yerleri belli oluyir kuzum patlaması uzun surmez
tarafından
Zamanında mı cikartmis olucak yoksa erken mi daha ?
(759 puan) tarafından
Kaç aylık bebeğin canim
tarafından
2 gün sonra 4 aylık olucak canım
(759 puan) tarafından
Erken vikaricak gibi ve normal canim korkulacak bişey yok
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim❤️
0 oy
tarafından
Salyaya iyi geldi mi gercekten benim bebegimin de asiri salyasi akiyo 
0 oy
(866 puan) tarafından

Maşallah sizin hamile olduğunuzu hatta doğum yaptığınızı hatrliyorum zaman ne çabuk geçiyor 4 aylik olmuş bile :)

Bziimki de 4 aylıkken başladı ha çıkacak ha çıkacak kabarmış kızarmış derken 8. Ayda çıktı:) ama huysuzluk ağlamalar son gaz devam :) sağlıkla büyüsün bebiş 

4. Ay atağınin huzursuzluğu da olabilr bı arastr 

0 oy
(2,262 puan) tarafından
Diş yerleri baya belirginleşmiş bence çok uzun sürmez çıkması
0 oy
tarafından
Kabarmış gibi sanki canım. Ben öyle bakmadım hep atak dönemine geldi dişleri, ilk dişi patlamış, patladıktan sonra gördüm. 6 aylıkken çıktı şimdi 10 gün sonra 10 aylık olacak 8.9. Dişi gelmek üzere kabarmış hep yerleri 
0 oy
(7,654 puan) tarafından
Maşallah prenses büyümüş 

Diş icin erken
tarafından
Teşekkür ederiz teyzesii ❤️❤️
0 oy
(123,035 puan) tarafından
Hayir dis degil fundis
0 oy
tarafından

Benimki de 3 aylık aynı böyle ağzı ya:angel: sürekli salyasi akiyo ne eline geçse ağzına koyuyo :angel: ağlayıp duruyo çok huzursuz ne yapacam bilmiyorum:ermm:

tarafından
Kehribar kolyesi al canım ben aldım faydasını gördüm
tarafından
Ben Instagram'da aldım cnm 180 TL verdim hiç faydasını görmedim:( sen nerden aldın link atar mısın bana ❤️
tarafından
Eşim almış canım nerden aldığını bilmiyorum ama sorarım eşime yazarım sana
tarafından
Tmm cnm tşk ederim ☺️

İlgili bir soru bulunamadı

406,053 soru

12,172,658 cevap

36,641 kullanıcı

...