0 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (337 puan) tarafından
kızar biz ramazanda zekat verecektik 500 TL bende arkadaşıma dedim sana vereceğim eşi çalışmıyor vs eşimde yoksul kesimden birine vermiş ve arkadaşıma vereceğimizi unutmuş 

ben çok çıkamıyorum diye gidememiştim arkadaşıma bugün yarın giderim ama parayı vermiş eşim başkasına ben bunu nasıl soyleyim çok utanırım 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Keşke eşinle konuşup Emin olmadan söylemeseydin arkadaşına sana vereceğiz diye 
(337 puan) tarafından
eşimle konuşmuştum konuşmadan demem zaten
tarafından
O zaman eşin neden sana söylemeden başka birine vermiş ki sonuç olarak konuşmuşsunuz vereceğin biri var
Bir de arkadaşına sana veremeyeceğiz başkası da vermiş eşim dediğin zaman da ister istemez insan alınır yani eğer ki bir de ihtiyacı varsa
(337 puan) tarafından
evet malesef çok ayıp olur ne yapsam bilemedim olmadı bişeyler ayarlar veririm
-Reklam-
+1 oy
(2,074 puan) tarafından
100 200 vs veremez misin sözünü yememek adına. Birini sevindirym derken üzmek olms biraz. Rabbim kabul etsin bu arada. 
(337 puan) tarafından
iyi fikir canım teşekkür ederim öyle yapacam ❤
0 oy
(7,792 puan) tarafından
Ben birine bir seyi vetene kadar vereceğim demem yada esime sorayim duruma gore sana veririz derim kesin konusmam en dogrusu budur bnce
(337 puan) tarafından
kesinlestirmistik zaten kafama göre demedim ki
0 oy
(1,864 puan) tarafından
En sevmedigim şey boşa verilen sözdür bu hayatta ... günah onada vermelisiniz 
(337 puan) tarafından
hayatta sevmediğin şeyleri sormadım canım sen bu durumda olsan ne yapardın arada kaldım diye sordum
(1,864 puan) tarafından
Bende ben bu durumda olursam ne yapacağımı yazdım verdiğim sözü tutardım diyordum
(337 puan) tarafından
ya ben doğru mu yaptım demiyorum ki desem haklısın ama  şuan çözüm aramak için fikir istedim yani yinede teskkur ederim yorumun için :)
(1,864 puan) tarafından
Dogru yaptığını düşünsen bu soruyu sormazdın ki
(337 puan) tarafından
işte onu diyorum doğru yapmadım ve nasil düzeltebilirim diye fikir aldım
yani kizlar sizce dogru mu yaptım demedim
sağolsun bi kaç arkadaş güzel fikirler önerdi
0 oy
tarafından
Böyle şeylrde önceden haber vermemek lazm işte nolcağı belli olmuyo snra sen mahcup olursn böyle 
(337 puan) tarafından
evet gerçekten öyle ama eşimin hatası ayrılmış bi parayı kullandı bende arada kaldım :/
0 oy
tarafından
200 küsür bşey ayarla yoksa gerçekten ayıp olur hatta günah kadın belki çok aşırı ihtiyacı var sana umut bağlamış bekliyor. Mutlaka ufakta olsa para ayarla durumu da anlat helallik al
(337 puan) tarafından
evet bir arkadas daha öyle demiş öyle yapıcam mecbur
0 oy
(3,096 puan) tarafından
İmkanın varsa bi miktar ver bence. Kaş yapayım derken göz çıkarmak olmasın. Bundan sonra Ne kadar kesin de olsa birine sana şunu yada bunu vereceğiz deme beklenti oluşmasın. Vereceğin zaman gider verirsin. Sana güvenip verince şunu Alıcam falan diye hayal kurmuş olabilir
(337 puan) tarafından
evet cnm malesef öyle oldu bende bi miktar veririm olmadı ne yapayım arada kaldım :/
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Senin yerinde olsam ne yapar eder bulur veririm parayı 
(337 puan) tarafından
onuda düşündüm canım olmadı bişeyler yaparım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 30 göst.
7 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya43 (545 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 68 göst.
0 oy
7 cevap 158 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Casperiye (5,690 puan) tarafından soruldu

403,851 soru

12,098,780 cevap

36,408 kullanıcı

...