0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar anneannem kanser hastası annem onun yanına gitti memlekete bende kayseride evliyim kardeşlerim bide babam evde tek kalmasın diye yemektir odur budur dedim bari  anneme böyle destek olayımyanlaruna geleyim  dedim bi yandan da haftaya  kayseride eşimin kuzeninin sözü var herkes toplanıp gidicek bi yanimda orada olmak istiyo ne yapacagimi şaşırdım sizce söz gününe kadar kalıp bi gün önce donsemmi yoksa sizce boşverip Annemler de mi kalayım 10 gün öncede gelmiştim 1 ay kalmıştım şimdi yine gelince tabi eşimde bozuldu ama annemlere destek olmak istedim bi kardeşim 6 yaşında biri de 19 yaşında kız kardeşim var ama hep okul okuduğu için ev işi yapmaz kardeşime sahip çıkmaz diye hep aklım kaliyodu bide küçük kardeşimde annemi çok arıyordu banada  düşkün olduğu için annemi çok aramaz dedim sizce ne yapayım hiç bilemedim 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Büyükler yalnız kalıp kendilerini idare edebilirler ise söze kadar kal küçüğü de annen gelene kadar yanına al. Ayrı ayrı şehirlerde misiniz bu arada 
(49 puan) tarafından
Evet canım farklı sehirlerdeyiz bide söz için eskişehire gidicrkler arabayla
(49 puan) tarafından
Küçüğü oraya kadar götüremem uzak olur bide benim bebiş vat
-Reklam-
0 oy
(619 puan) tarafından
Canim dügun desen normalde söz olacakmış zaten yine sen bilirisn ama eşinle bi konuş. Eger gitmen gerekiyorsa eşinin yanında olman daha iyi olur. Ama eşin problem etmiyorsa kal ailenin yaninda
(49 puan) tarafından
Eşime kalsa hiç gondermicekti ben inat ettim siz nisan bir olucak yani güzel bisi yapıcaklar uzak mesafe olduğu için hep gidip gelme yapamayız diye
0 oy
(13,663 puan) tarafından
Annen keşke kardeşlerini de götürdeydi baban bı şekilde idare ederdi canım
(49 puan) tarafından
Ama işte bi anda gitti canım şimdi dedim desem hani söz gününden 1 gün önce donucem aylı olurmu sence bide annem normalde belki erken dönerdi ama şimdi bana guveniyo ben yanlarındayım diye
0 oy
(2,492 puan) tarafından
19 yaşındaymış kız kardeşin küçük değil ev işi yemek yapar. Kız kardeşine de bakar bence. Eşinin de gönlünü yap yalnız gitmek istemez belki. Daha on gün önce gitmiş bir ay kalmışsın hem
(49 puan) tarafından
Evet bende öyle düşündüm bide aramız bayaa açıldı yani eşimle bi şekilde düzeltmem gerekiyo. Kız kardeşim istese yapar ama çok dikbaşlı bi kız o yüzden emanet edilmez ona cocuk bilemedim heralde söz gününden önce gidicem kalan 2 3 günde idare etsin
(2,492 puan) tarafından
Kız kardeşini yanına alsan olmaz mı?
(49 puan) tarafından
Rahat olmaz kardeşim rahat etmez işte biraz ergenlik havaları
(2,492 puan) tarafından
Yok küçük kız kardeşini diyorum
(49 puan) tarafından
Ha şimdi anladım canım benimde küçük 2 kızım var emanet ta eskişehire kadar korkarım götürmeye annemde ici rahat etmez
0 oy
(7,098 puan) tarafından
Söz gününden bir gün önce don benc sonra yine ihtiyaç olursa gelirsin
(49 puan) tarafından
Haklisin canım iki tarafında gönlü olsun eşimde bıraktım öyle geldim söze beraber katılmak istiyodu
0 oy
(157,607 puan) tarafından
soz eskisehirdeyse kosarak git canim memleketim benim ama esinin kuzeni virt zirt yakin degil gitmesebde olur
(49 puan) tarafından
Şimdi şöyle düşündüm canım söz gününden bir gün önceye kadar kalıp donucem 2 tarafında gönlü olsun ediminde gönlü vardı ona eşlik etmeye hiç olmasa onunda gönlü olur

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,446,787 soru

23,766,423 cevap

315,704 kullanıcı

...