0 oy
115 göst.
Aile kategorisinde (80 puan) tarafından
Kizlar bilgisi olan varmı şu çiçeği nasil bulaşır? Yengemin oğlu dün çıkarmış biz 3 gün önce görüştük çocuklar oturup beraber oynadılar benim çocuğuma da bulaşmış midir sizce? Biz birlikteyken henüz belirtisi sivilcesi veya ateşi yoktu.

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bazen bazi bunyede bikac gun sonra reaksiyon gosteriyo benim oglan olmus haberim yoktu daha dogrusu anlamadim alerji sandim o gun arkadasiyla oynadi aksamina annem su cicegi bu dedi arkadasa soyledim boyle böyle diye iki gun sonra ogluda su cicegi oldu
tarafından
Aslinda kucukken cikarmasi en iyisi kiz
tarafından
O belli olmaz canim
(80 puan) tarafından
Ever öyle diyolar daha kolay geciriyomus ama işte tek olduğum için bide 8 aylık hamileyim artık sinirlerim iyice bozuldu son zamanlarda eşim 1 aydır yok ne arayanım ne soranim yok bisey olur diye korkuyorum
tarafından
Ooo sende hamilesin aboo hamile insana baya zarari var su cicegi olan birinin yaninda durmak bilgin olsun cok dikkatli ol canim
(80 puan) tarafından
Bilmiyordum canım sağol dikkat ederim artık
-Reklam-
0 oy
(1,371 puan) tarafından
Bi arada olunca eyer elini sivilceye vurmuşsa ozaman bulaşiyor  màlasef:(
(80 puan) tarafından
Anladım.canim sağol ozaman bulaşmamıştır çünkü biz ordayken henüz sivilceleri yoktu dün çıkarmış daha
(1,371 puan) tarafından
Ozaman sorun olmaz  .rica ederm☺
(80 puan) tarafından
Inşallah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 370 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 93 göst.
25 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
10 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 139 göst.
17 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Seda161616 (268 puan) tarafından soruldu

406,022 soru

12,171,125 cevap

36,637 kullanıcı

...