0 oy
397 göst.
Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından
evim dubleks olunca banyoda 3 tane çok zor oluyor ama almış olduk bikere böylesini bugün 3 banyoyu cif domestos falan güzelcene temizledim yoruldum tabiki 32 haftalığım belim ağrıyo şimdi güzelce dinleniyorum bebeğimde yorulmuştur dimi hareketsiz şuan

8 Cevaplar

0 oy
(10,046 puan) tarafından
Evet canım gebelikte anne yorulunca bebekte yoruluyor haliyle :) 
(398 puan) tarafından
yapmadan olmuyor eylülde kadın gelecek o gelecek diye de salmıştım bi güzel ama yapmayınca da olmuyo ki
(10,046 puan) tarafından
Valla benim doğumum erken oldu, doğum temizliğim kalmıştı. :)) olmuyor tabii ne güzel yapabiliyorsan canım eline sağlık
(398 puan) tarafından
yapmam gerektiği için yapıyorum bebeğimide düşünüyorum aslında ama napıyım ağırlaşmışım artık baskı yapıyor alta doğru çatılarım ağrıyo anlıyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yardım edebilecek kimsen yok mu başka... Dubleks evi temizlemek düşünmek bile istemiyorum 
(398 puan) tarafından
var aslında annem kayınvalidem ama ben kimsenin temizliğini beğenmem illa arkalarından geçerim gene onlarda öyle olunca vazgeçiyolar :) ben elimden geldiğinde yapıyorum ağırlaşmışım artık hissediyorum ama
0 oy
tarafından
Çamaşır suyu ve cif kafa yapmıştır çocukta hahahah ellerine sağlık 
(398 puan) tarafından
büyük ihtimalle :))))))))
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Aynı dertten muzdaribim :/ bi gün alt katı süpürüyorum bi gün üst katı haftada bide siliyorum falan ama çok yoruyo tabi artıları da çok fazla ama mesela bu saat oldu hala evi süpürmedim bide salon oturma odası mutfak hepsi bir alt katta tek bi oda var evin heryeri bir kapısız bisi mecbur yeri toplu ve temiz tutmak lazım ama tembel ruhum buna hiç musade etmiyor :(
(398 puan) tarafından
üst katı süpür alt katı ertesi gün süpür üst kat gene süpürene kadar pisleniyor :D yukarda 3 odam var ebeveyn banyosu ve normal banyo var alt katta salon mutfak bir mecburen alt katı sürekli toplu tutmak zorunda kalıyorum zor oluyor merdiven çıkmak bu koca göbekle işkence gibiiiiii
(9,655 puan) tarafından
:D normal doğum istiyorsan bol bol in çok:D yoruyor gercentekn
(398 puan) tarafından
zaten günde 30 40 kere inip çıkıyorum normal yapamazsam yuh artık :)))))))))))
(9,655 puan) tarafından
:D günlük rutinde olan inip çıkmalar spordan sayılamazmış bi 30 40 ta bebiş için in çik  :D
(398 puan) tarafından
off yapamam :D
0 oy
(1,826 puan) tarafından
benım eskı evimde dublextı zor kactm valla bana gore degil bebısım de bn sakin durur yatarsam o da sakin hissetmem ama id yapıp yorulunca ve akabinde uzandıgımda cok hareketli oluyr
(398 puan) tarafından
oda tersmiş canım :) bizimki geceleri çok sakin ben yatınca kıpırdamayı kesiyor benimle uyuyo sabah 7de babasını işe gönderirken uyanıyor :)))
0 oy
(3,150 puan) tarafından
Tabiki etkilenmiştir canım dinlen tatlı birşeyler ye kendine gelir 
(398 puan) tarafından
arada oynuyor canım yorulmuş yavrum kıyamam :)
0 oy
(13,473 puan) tarafından
Asla 2 kimyasalı birbirine karıştırma çok tehlikeli canım ben inşallah banyo wc yarın yapıcam 
(398 puan) tarafından
evet canım ama banyo wc olunca iş teki yetmiyor sanki dayanamıyorum domestossuz cifsiz iş yapamıyorum
0 oy
(1,640 puan) tarafından
Bizimde dubleks ve 3 banyo var. Başa gelen çekiliyor öyle bir temizleniyor ki :D
(398 puan) tarafından
tabiki temizlemekten kaçmıyorum ama hamileyken zor oldu yok çocuğa dokunur mu yok kokusu etkiler mi bilmem nee domestossuz ve cifsiz olmuyor maalesef
(1,640 puan) tarafından
İyi bilirim canım  o günleri bende geçirdim maalesef

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 568 göst.
29 Nisan 2022 Aile kategorisinde Buket masal (2,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 819 göst.
22 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 121 göst.
2 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (631 puan) tarafından soruldu