0 oy
511 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bu gün post açtım ayakkabıyı versem mi diye hatırlarsınız belki neyse oğlumu uyutup vericektim. Annem arası görüntülü düğün sesi geliyordu düğün mü var dedim. (Ben daha önce nişanlandım) evet dedi bende kimin dedim küçük mahalle herkes birbirini tanır ben uzakta oturuyorum ne dese beğenirsiniz eski kaynının dedi şok oldum eşim de duydu ne dedi annen dedi eski kaynın ne demek ya dedi çıktı gitti evden. Ama annem hep böyle ben oraya gitsem eski kaynanan işte eski nişanlandığım adını söyler böyle böyle yış diye kaç kere uyardım birde ne var onda diyor. Bende bu gün dedim sizin gelininizin annesi öyle dese bir zoruna gitti niye onla kıyaslıyon falan kapadım telefonu ya annedir tamam ama beni çok ayırıyo kırk yılda bir arar ben aramasam asla aklına gelmem hele oğluma öyle bir ayrım yapıyorlar ki ne ben anlatayım ne siz dinleyin. Ya 5-6 ayda bir gittiğimde gidiyorum 4-5 gün kalıp dönüyorum oğlumun yüzüne bile bakmıyorlar işte doldum. Ayakkabıyı falan veremedim ya çok moralim bozuk

10 Cevaplar

0 oy
(1,120 puan) tarafından
Mesafe koy canım yuvanın huzuru bozulmasın 
tarafından
Ya hep böyle yapıyor bıktım artık
-Reklam-
0 oy
(9,238 puan) tarafından
Kız takılma tanıtmış işte boswer. Eşinin tepkisi ağır olmuş yapmasa iyiymiş.
tarafından
Ya eski kaynın mı demesi gerek çocuğun adını söylesin yeter ama sadece şimdi değil geçen gün sabahın köründe aramış eski kaynatan hastalanmış diye ya banane hastalandıysa çok saçma değil mi
(9,238 puan) tarafından
Bende Nisan attım hemde iki kere ben takilmazdim asla ama yapmasada olur yani şimdi anneni tanımıyorum ne amaçla demiş olabilir. Bosmu bulundu acaba
tarafından
Ya insan bir kere boş bulunur iki kere boş bulunur sürekli aynı şeyi yapıyor
0 oy
tarafından
Senin annemde benim annem gibiymiss.. eşi nde çok takılır öyle şeyler..ilk evlendigimiz zamanlar .annem şey demişti dikkatli kullan bak motoru sana.bisiy.olirsa.karini başkasına verriz demişti.esimde.cok.sinirlenmisti..kendisi.alevi ..çok takıktir böyle şeylere.
tarafından
Ya takık olmayan eş yoktur herhalde kim olsa takılır yine eşim Allah var geçen gün sabahın köründe aradı kaynatan hastalanmıs pazar sabahı birde eşim de yanımda uykulu uykulu birşey mi olmuş diyor bu saatte aradı diye duydu sonra yine çok sinirlendi
tarafından
Annemde bu neyin ısrarı yani .. içinde mi kaldı derler.adama hala kaynatan diyo ..sinir olmakta.hakli.bence
tarafından
Vallah anlamadım ya sürekli bu sebepten huzurumu bozuyor
0 oy
(135,806 puan) tarafından
eniste hakli bacim anneni saglam uyar
tarafından
Ya 10 kere uyardım anlamadığım şekilde sürekli onlardan bahsediyor bana. Geçen gün sabahın köründe aradı kaynatan hastalanmıs diyor.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Annenin kocana bir kasti var galiba ne tuhaf birisi
tarafından
Bilmiyorum bende öyle düşünmeye başladım artık yani
0 oy
tarafından
Eşin evdeyken görüntülü veya hoparlörden konuşma ne kadar mesafede oturuyorsun bilmiyorum ama gittiğin zaman fazla kalma yanlarında eşin bozulmakta çok çok haklı 
tarafından
Vallah artık öyle yapıcam sürekli huzurumu bozuyor hep aynı şeyi yapıyor sanki kasıtlı yapıyor
tarafından
Bazı insanların huyudur bu ne kadar ikaz etsene devam eder annen sık sık eskileri diline getiriyorsa eşinle bir araya getirme
tarafından
Zaten artık eşim de kolay kolay bir araya gelmez
0 oy
tarafından
Eşin çok haklı adamın zoruna gitmiş annenin yaptigida cok ayıp sen artık evlisin eskiden yaşanmış gitmiş ne gerek senin huzurunu bozmaya.
tarafından
Yani geçmiş gitmiş zaten biz nişan bozulduktan sonra o çocuk bana yine yazdı eşimle tartıştılar falan bir sürü olay oldu yine de nasıl söyleyebiliyor anlamadım
tarafından
Çocukda karaktersizmiş evlenmişsin daha neden mesaj atiyor ki. Tabi esin hakli hatta etmis uyar annenin huzurunu bozulmasın yaptigi kötü
0 oy
tarafından
Sabahki postunu gördüm ya çok üzüldüm yazık eşine eve geldiğinde sarıl gönlünü al ayakkabısını ver annenin bunu yapması da normal ya naparsan yap kapanmaz ki ağzı e annedir bu atsan atılmaz satsan satılmaz ama yarın ara sakin kafayla konuş annenle rahatsız olduğunu söyle
tarafından
Kız söyledim sanki kasıtlı yapıyor sürekli eski kaynanan eski kaynın bilmem ne
tarafından
Ya eş rahatsız olmasa bile insanın kendisi rahatsız oluyor ya zaten kaynın kayınpederin oldukları da yok olsa bile bahsedilmemesi gerek
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Saçmalamış ya aman aman çokmu lazım adını de geç ne eski kaynın öyle merak ediyodum eşinin ayakkabıya tepkisini
tarafından
Veremedim canım ya söylendi söylendi konuşmuyor şimdi
(3,097 puan) tarafından
Haklı ama eşin canım benim eşimin 2.evliliği ben konusu açılınca çıldryom

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
0 oy
6 cevap 310 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 353 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berliz35 (1,195 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 321 göst.
24 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,343 puan) tarafından soruldu

412,275 soru

12,410,913 cevap

44,834 kullanıcı

Kategoriler

...