0 oy
188 göst.
Aile kategorisinde (139 puan) tarafından
Kızlar 3 qündür verdiğim 1 öğün yemeği ya o anda yada yarım saat felan sonra fışkırarak kusuryor çokta vermiyorm yarım kaseden çooook az fazla veriyorum. Nedeni ne olabilir kötü bir sorunsa yarın için randevu alıcam hastaneye qötüreyim. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bencede hastaneye götür randevu alıp 
(139 puan) tarafından
Cocuk cerrahisine qötürmem qerekiyor değil mi herşeye baksın istiyorum da
-Reklam-
0 oy
(2,494 puan) tarafından
Birkaç defa ôzellikle mama içtikten sonra benim kız da öyle kustu. Hemen acile götürdüm. Doktor yeşil mi kustu dedi yok dedim yeşil renk kusma tehlikeli dedi. Röntgen çekti aşırı gaz birikmiş alttan çıkaramadıkça mideyi sıkıştırıp kusturmuş dedi. Lavman yaptı. Rahatladı yavrum. Mutlaka götür
(139 puan) tarafından
Verdiğim yemeği olduğu qibi kusuyr renkli felan değil
(2,494 puan) tarafından
Bizim de aynıydı siz bir doktora götürün belki o da gazdandır
0 oy
tarafından
Fışkırarak kusuyor ve sen bı acile götürmüyor musun bence hemen götür randevu ile hiç uğraşma ...
tarafından
Oğlum fışkırarak kusuyordu dediğin gibi yemeği çıkarıyordu rengi yoktu ne yerse o çıkıyordu neyse doktor doktor gezdim inandiramadim fışkırarak kustuguna domuz gribi dediler midesini usutmus dediler ne çıktı biliyor musun sonuç beyin tümörü 16aydir hastanedeyim bana denilen hep şu oldu onlar nasıl bı doktor fışkırarak kusma ya beyin den gelir yada midede oluşan biseyden oluşur dediler o yüzden kim fışkırarak kusuyor dese hemen doktora gidin diyorum ben çok çektim kimse bunu yasamasin istiyorum
(139 puan) tarafından
Çok çok qeçmiş olsun yüce rabbim şifa versin inşşşş. Haklısın her ne olursa olsun hemn hastaneye qidilmesi lazım. Bende kaç defa qittim boş yere defalarca kan ve tahliller aldılar herşy temiz çıktı qeri qeldik o yüzden eşim yine birşy yok diyeckler diye acele etmek istemiyr annemlerde dedi üşütmüş kesin kafam karıştı
tarafından
Bana da öyle dediler işte ...
(139 puan) tarafından
Beni korkuttun yarın qidecem kesin
tarafından
Amacım asla korkutmak değil ama içinde olunca bunların herşeye şüpheyle yaklaşıyorum git için rahat olsun
0 oy
(1,492 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun zaman kaybetmeden şimdi götür acile kusması hiç iyi değil 
(139 puan) tarafından
Tm cnm çoooook çoook saol
(139 puan) tarafından
Götürdüm hiçbirşy yapmadılar sadece iğne vırdular sinir oldm burdaki doktorlar canımı sıkıyr
(1,492 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun bişey dediler mi imkanın varsa özele gidin isterseniz durumu nasıl şimdi Rabbim şifa versin inşallah
(139 puan) tarafından
Durumu iyi allah razı olsn. Kaç defa özelede qittim yine aynı tam bir şekilde bakmıyrlar kan felan alıyrlar tahlil yapıyrlar sonra birşy yok diyip qönderiyrlar her defasında 5 tüp kan alınıyr resmn işkence oğluma bi deri bi kemik zaten doktorlarn elinde oyuncak oldu o kadr qittim ki hastaneye artık hasta olunca qötürmk istemiyrm söyleyeckleri şey belli yani
(1,492 puan) tarafından
Ayy kıyamam çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda toparlanır Allah'a emanet olun

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 139 göst.
3 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 130 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Defneay789 (420 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 179 göst.
2 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 157 göst.
12 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu

404,213 soru

12,109,411 cevap

36,430 kullanıcı

...