Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_08c778415266b16917dba6cc3d786cd7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Şimdi bana bir doğur artık diceksiniz ama kızlar hiç iyi degilim-Diğer
0 oy
479 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bebeğim 1 2 saattir toplandı düzelmiyor devinmiyor ve canımı aşırı derecede yakıyor şimdi sevdiği şeyleri yedim yine yok neden olur bu 36+2 haftam 

Bilen ne olur yardımcı olsun erken doğum tehlikem vardı o yüzden korkuyorm normalmi büyüdüğü icinmi

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Dinlen canım dinlendin halde gecmiyorsa ozaman doğum olabilr
tarafından
1 2 saattir yatiyorm kuzum
-Reklam-
+1 oy
(137,495 puan) tarafından
ne ettin bugun yordunmu kendini
tarafından
Çok yorumladım ama yurdum
+1 oy
(22,059 puan) tarafından
Buyudu artik cano yer kalmadi artik senin bol bol yatip dinlenmen lazim 
tarafından
Yata yata kavuna karpuza döndüm bacım zaten daha ne kadar yatacaksam :)
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Gün içinde yorulduysan ondan olabilir. 

Cok mu yürüdün? Yada temizlik mi yaptın 
tarafından
Evet bugün yurdum koştur koştur temizlik yaptım felan
(8,585 puan) tarafından
Ondan olmuştur canm . Yat dinlen güzelce
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ♥️
(8,585 puan) tarafından
Rica ederm kuzum gecmis olsun
0 oy
tarafından
Sığmıyor artık ondan olabilir. Bol bol uzanmalisin. Doğumun yakın
tarafından
Banada öyle geliyor bacım
0 oy
(2,790 puan) tarafından
Bi duş alsan 
tarafından
Aldım cnm sevdiği seyeleri de yedim
(2,790 puan) tarafından
Yorulduysan o yüzden  olabilir
tarafından
Yürüdüm cnm bugun
0 oy
tarafından
Aşkım sağ sağlim al kucağına inşallah o haftalarda bende de olurdu yeri daraldı annesi artık eskisi gibi tepinemez ki ❤️ sen stres yapma stres yaptıysan yorulduysan ondan da olabiliyor takit et sen hareketlerini kendini de korkutma az kaldı kavuşacaksın şimdiden uyu bol bol ❤️
tarafından
Aminn bacimmm♥️  yürüdüm bugün galiba ondanmi
0 oy
(933 puan) tarafından
36 erken dogum olmuo kuzum endise etme saglikla gelsin gununde ins
tarafından
Doktorum da 37 de pramature den çıkar dedi ya acilmam ve rahim ağzı kısalması var bacım hastanede felan yattim
(933 puan) tarafından
Kiz ne alakymis 36 da normal sayilio bn 37 de dogum yapicam haftaya allahn izniyle uzulme takma kafana
(14,927 puan) tarafından
Doktor yanlış bilgi vermiş canım 36+3 de doğurdum yani şuan saat 1 bugün doğurduğunu varsayarsak erken doğum oluyor ama premature felan olmuyor gayette emisi solunumu felan iyiydi kuvezde de kalmadı kendini korkutma dinlen son zamanların zaten temizlik felan uğraşma ben o yüzden erken doğurdum tavsiye etmem
tarafından
Benmi yanlış anladım acaba işte zaten devlet hastanesine ne zaman gitsem su Suriyeliler yüzünden hiç bizimle ilgelenemiyolar
tarafından
Aylin neden erken yapacaksın cnm
(933 puan) tarafından
Kuzum bebegin hareketleri cok az bide kilosu cok onde 3 hafta ilerde bebek doktor alsak iyi olur dedi 38 de alcakti 37 doldurunca alamaya karar werdi bnde artik birsey demedim ins sorun yasamam ya
(933 puan) tarafından
Yani nekadar dursa okadar kilo alio gobegi falan suan 39 hafta cikiyor zaten ultrasyona gore
tarafından
Dualarım seninle bacım inşallah yaşamazsın♥️♥️♥️
(933 puan) tarafından
Kuweze girer cigerleri gelismez diye falan korkuyorum ama doktr 37de tamamliyor ciger gelisimini dedi kuzum kuwez icin de net bisey diyemem 40 haftada dogan bebekler de giriyor dedi bazen. Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Inan bugun nst grdim doktr girmeden karnimi sagli sollu 1o dakka salladi yok bebek uyanmio nst deki hemsire yarim saat nst cekilene kadar karnimi durttu artik delincek dedm yani yok anam hala cocuk kalkmio bir iki zor oynadi korkuom bnde cnm ya bisey olmadan alayim dedim artik kucagima 37 de cok erken deil. Sende saglikla kawus ins bebegine
(14,927 puan) tarafından
Ben artık hastneye de inanmıyorum Aylin benim kızıma doğmadan önce down sendromlu dediler aminyo sentez önerdiler düşük olur ama dediler heyetin karşısına bile çıktım yok dedim doguracagim doğumdan iki gün önce ayağının birisi kısa dediler iki gün sonra doğdu çok şükür hiç bir sıkıntısı yokmuş meğer. Demem o ki şuan sadece ihtimaller konuşuluyor
tarafından
Whiteswan çok haklısın devlet Hastanesi'ne bende çok inanamıyorum başından atıyorlar ve Aylin kuşum sadece 1 Dr. Mi gittin
(933 puan) tarafından
Yok kuzum ben cok doktor degistim ama son 3 ay bi doktora gttm artik baska doktr risk almio zaten kim takip ettiyse dofm onda olur bu saatten snra risk alamam dio sekerde warya bnm.
(933 puan) tarafından
Songul kuzum da napim son hafta kime gidim cigliye dewlete gttm o hele doguramazsin cok riskli baska hastaneye gitcn dedi bebek cok kilolu dedi korkuttuda korkuttu smdi nolcak blmiom bu doktorum cok iyi ama ins erken 37 de dogurmamda sorun olmaz bebek 39 cikio ama
(14,927 puan) tarafından
Yok bitanem sorun olacağını sanmıyorum rabbim hayırlısıyla kucagina almayı nasip etsin nolur doğururken bana da dua edin aklınıza gelirse :) dualarınıza talibim
(933 puan) tarafından
O normalde gecerli deilmi kuzum :D hani o sanciyla aciya kime ne dua etsen kabul olurmus bnm sezaryan bdnede gecerlimi agrim olmuo pek dogumda hissetmiom : D
(14,927 puan) tarafından
Ne fark eder kız :D ha normal ha sonra
(933 puan) tarafından
Ne bilim bacim sezaryani dogum dan saymiolar ahajajjaaj
(14,927 puan) tarafından
Annelik çocuk karnına düştüğünde başlar çıkartması mesele değil bir ömür onu taşıyabilmek mesele ;)
(933 puan) tarafından
Haytt konustu benim bacim :D
(14,927 puan) tarafından
:))) severimmm
0 oy
tarafından
Yorukduysan eğer ılık bir duş al ve uzan canm 
tarafından
Teşekkürler canım ❤️
0 oy
(52,341 puan) tarafından
anam simdiden sevdigi seyleri mi biliyosun ☺️☺️☺️

ia yaptin mi bugün yorulduysan sen oda uyumustur
tarafından
Kizzz hiç sorma hiç sevmezdim karpuzu senede 2 3 çatal anca yerdim şimdi koca karpuzu 2 güne bitiriyom  :D 2 saattir hiç kalkmadim yerimden kiz
(52,341 puan) tarafından
son aylarda zatenwc cok gidiliyo bide karpuz yiyince tuvalette yatarsın aetik ☺️
tarafından
Valla en son evde giyecek don bulamadım sürekli altıma yapıyorum tutamıyorum :D
(933 puan) tarafından
Aha bnm bebekte karpuz cok sewio kiz yer yemez oynuo :D tatlida falan oynamz pek sewmio
tarafından
Benimkide oyleee :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 201 göst.
23 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 493 göst.
10 Şubat 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 198 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde ❤❤ BİR MELEK❤❤ (782 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 318 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merveyakupsidar (193 puan) tarafından soruldu

413,955 soru

12,459,603 cevap

46,650 kullanıcı

Kategoriler

...