0 oy
287 göst.
Diğer kategorisinde (2,460 puan) tarafından
Kızımın odasıyla bizim yatak odamız yanyana. Bizim odanın camı açık ama karşı odaların kapısını kapatıyoruz ceryan olmasın diye. Kızımın odasının camı da kapalı oluyor ama çok sıcak ve çok terliyor. Camını açsam bizim odayla ceryan yapar mı? Hasta etmekten korkuyorum bronşiti var bide çok terliyor

2 Cevaplar

+1 oy
(2,790 puan) tarafından
Evet yapar onun caminı açmyın bence
(2,460 puan) tarafından
Korkuyorum zaten eşim de izin vermiyor. Sıcaklardan sabah erken kalkmaya başladı :) Biz sıcaktan uyuyamıyoruz o da biraz rahat etsin isterdim ama sağlığından önemli değil.
(2,790 puan) tarafından
İnce giydir gerekirse üstünü örtme
(2,460 puan) tarafından
Sade zıbınla yatırıyorum canım sağol yorumların için :)
(2,790 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
+1 oy
(5,678 puan) tarafından
Karsilikli odalar ceryan yapar diye biliyorum, ama cok sicak camini acsaniz serin serin uyusa

Ayrica cocuklari soguk degil sicak hasta ediyo genelde hele ki ter bronsitse terlememesi lazim ki tekrarlamasin 
(2,460 puan) tarafından
Gündüz havalandiriyorum odasi aksama ladar acik keza diğer odalar da açık uykusunda terlediği için korkuyorum biraz aslında. Yanyana da ceryan yapar mı emin olamadım
(5,678 puan) tarafından
Bi gece acip deneyin bebisin odasinda bekleyin biraz, hangi sehirdesiniz geceler serin mi, valla bizim kapi cam balkon acik yaniyoruz, sanirim sicaktan terliyo odasi kac derece 22-23 bebekler icin ideal sicaklik, ceryan yapar derseniz cami acip kapilari kapatsaniz oyle yapmaz heralde
(2,460 puan) tarafından
Istanbuldayız canım yarın gece bi deniyim bakalım sağol :)
(5,678 puan) tarafından
Rica ederim :)

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 336 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Bsmrr (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 728 göst.
23 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 613 göst.
23 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu