0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar kızım 7 günlük mememde uyuyor 10 dk emiyor uyuya kalıyor . Beşiğine koyduğum an uyanıyor . Ağzını şapırdatıyor emmek istiyor. Bugün hep böyleydi hiç uyumadı . Bu arada sütümde geliyor .Ne yapabilirim yardım edin lütfen ?

9 Cevaplar

0 oy
(1,633 puan) tarafından
Çok küçük öyle uyur zaten tam uyuduğu zaman bırak yere
(55 puan) tarafından
Bırakıyorum uyanıyor .
-Reklam-
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Benim de öyleydi annem kızardı alıştırma diye ama kolayıma gelirdi uyurdu sonra gazını alıp yatağına bırakırdım senin ki de zamanla bunu bırakır merak etme 
0 oy
(568 puan) tarafından
Valla benimde öyleydi avent meme aldım şimdi rahatım 
0 oy
tarafından
ah ah dun gece boyle bipost actim 12 gunluguz bizde bende surda beklimde bakalim farkli bisey cikicakmi
0 oy
(5,724 puan) tarafından
Oy anne kuzusu daha minik yaa bir avuç zamanla düzene girer inşallah
0 oy
tarafından
4 aylik hala memede uyuyo benimki
0 oy
(666 puan) tarafından
Daha çok küçük günün çoğunluğunu uyuyarak geçirirler gayet normal şöyle hafiften sallardım mışıl mışıl uyurdu beşiğe koyunca uyanırdı bende tekrar emzirirdim bebekler uyuyarak büyürler olması normal 
0 oy
(6,187 puan) tarafından
Avent emzik alin.bebeginiz aciktigi icin degil sizi emzik olarak kullandigi icin surekli sizi emiyor
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Ayy çok tatlı yaa ,:)

Benimdebebeğim uyuurdu Emince bide tam süt aktığı esnada o uyurdu hep süt boşa giderdi ,:)sen uyuduugunda gene ağzında ksldin uyurken emsin uyursa burnunu sık cenesini alttan vur parmağınla hafif öyle emmesini sağla canm

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 75 göst.
6 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 161 göst.
0 oy
5 cevap 188 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu