+1 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (2,767 puan) tarafından
Soru baslikda bebek arabamiz tutma kolu kirildi eskisehirde bebek arabasi paecasi satan yerler varmi normalde netten siparis edicektim ama buldugum telefon numarasina guvenemedim 

3 Cevaplar

0 oy
(136,889 puan) tarafından
yedek parcayi aldigin yere sor esrosvalla olsa ben bilirdim ama
(2,767 puan) tarafından
Canim letgodan aldim bebek arabasini gecen yil kizim dogmadan once almisdim ikinci el
(136,889 puan) tarafından
tamam markasi modeline bak eskisehirde hanhi dukkanlarda varsa oraya sor
(2,767 puan) tarafından
Malesef benim bebek arabasinin urteimi durmus canim daha once oylesine fiyat arastirmak ivin sormusdumda herkes o marka satisi durduruldu dediler hep marka beneto travel sistem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız bizimde kırıldı bugün aldığımız yere götürdük Garantisi varsa sizin aldığınız yere götürün bnce 
(2,767 puan) tarafından
Letgodan almisdim canim bir yil oldu garantisi var ama kadin vanda yani maleseff olmaz benim is anca parca satan yerlwrden bulucam
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Travel sistem demi kesin 

(2,767 puan) tarafından
Evet canim merdivenden cikarirken bi anda cat dedi kirildi gitti zaten hep oralardan kiriliyormus
(2,360 puan) tarafından
Evet bizimkide ordan kırıldı yedek parca cok pahali nette 250 tl civari yazıyor
Benim esim komple kırdı icine demir boru sokup vida ile sabitledi uzerinede siyah deri dikip kapattik eskisinden saglam oldu
(2,767 puan) tarafından
Ben 80 liraya buldum ama guvenemedim ya esime bu fikri soyledim yarin bakicak kendiside yapabilirse iste cok sagol canim benim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 242 göst.
4 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde neslihan yilmaz (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.
20 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 179 göst.
7 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 1,059 göst.
9 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lillte garden (539 puan) tarafından soruldu

413,521 soru

12,448,861 cevap

46,230 kullanıcı

Kategoriler

...