0 oy
201 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
2 gun sonra 4 aylik olacak normalde aksam 10 gibi uyur 12 bucuk gibi uyanir emziririm tekrar uyur 1 saat oldu hala uyumadi bi memeyi emdi tekrar araninca otekini verdim yine uykuya dalmadi mizmizlaniyo ben de acaba sütüm mü yok doymadi mi diye dusundum kalktim mama yaptim normalde mama vermiyorum ama acliktan mizmizlaniyo sandim mama verdim 1 yudum aldi öğürdü bi kac kere israr edince de aglamaya basladi simdi ayagima aldim salliyorum esniyo uykusu var ama uyumuyo neden olabilir acaba?

4 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından
Google play store'da Kolik bebekler için çok güzel sesler var onlardan bir tane indirin ve bebeğinize dinletin. Benim oğlum da 3 aydan sonra uyumadı kolik bebekti fön makinesi sesi ile uyurdu.
tarafından
Benim bebegim de kolikti de bayadir boyle olmuyodu bi de suan 4.ay atagindayiz yarin sabah aşımız var hala uyumadi
(289 puan) tarafından
Havalar çok sıcak mevsim ve ay geçişleri var.
1 Temmuza girdik ay son dördün de dünya ile çekimi değişiyor buda herkesi etkiliyor bazen. Eminim şu anda sizin bile uykunuz yoktur :))
-Reklam-
0 oy
(1,828 puan) tarafından
Dişlerden olabilir oğlumda öyle malesef uykusu. Ar ama uyumuyor sallıyorum şimdi 
tarafından
Evet olabilir cok salyasi akiyo bugun saglik ocagina goturdum kehribar kolyesi onerdi ama bilmiyorm
0 oy
(1,896 puan) tarafından

Korkma canm büyüdükçe uyanık kalma süresi uzuyor e haliyle uyanık kalabildiği için  yani keyfinden uyumak istemiyor :D

tarafından
Kiz o kadar saat uyumayip nasil enerjik olabiliyolar ya ben uykusuz kalinca zombi gibi oluyorum :D
(1,896 puan) tarafından
Onu hiç kimse çözemedi anacim bizde çozemeyiz sende at yerde kendine oynasın bırak ne hali var görsün:D
tarafından
Benimki ilgi manyagi ya ilgilenmeyince dikkat cekmek icin bagiriyo :D
(1,896 puan) tarafından
Ayy biiriim benimki de öyleydi yalandan çığlık atiyolar çok tatlılar ya
Allah bağışlasın cnn
tarafından
Amin canim cumlemizinkini insallah :)
0 oy
tarafından
Kimse yazmamış ama gazi olabilir mi 
tarafından
Yok canm gaz sıkıntımız yok cok sukur

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
11 Aralık 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Civciv12345 (681 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
14 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (503 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
6 Ağustos 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Melektir (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,497,410 soru

24,460,019 cevap

354,565 kullanıcı

...