0 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar 60kiloyum 1.60boyum var diceksiniz bu kilomu ama bnm yapıma göre kilo kendime ağır geliyorum .gerçi kiloda değilde ödemim var hamilelikte de odemden çok şişmiştim ve çok sistim.bnm asıl kilom 48flndi tabi ozmna inesim yok 55olsam da yeterli. Oğlum 21ayi doldurdu 3-5gundur evde kaynattigim kirazsapindan bı koca bardak içiyorum 62idim 60oldum sayesinde.acaba sute veya oğluma zararı olur mu. bı sayfada kendinizin alıp kaynattigi sorun etmez ama hazır satılan çay seklindekilrr uygun değilmis

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım haberlerde çıktı çok içmemelisin karaciğer yetmezliği yapıyomuş ama emzirme konusunda bi bilgim yok
tarafından
Bugün içtim yarın ara vereyim madem
-Reklam-
0 oy
tarafından
Emzirirken icilmiyo canim
tarafından
Hadi yaa çokta işime yarayacakti içtim artık yapmam bida
0 oy
tarafından
Bugün araştırdım bende şuan dolapta kaynatılmış kriz sapı var. Yarın içicem. Günde en fazla 3 kahve fincanı kadar içilirmiş. Müthiş derecede zayıflamaya yardımcıymış yemekten yarım saat önce yada yemekten 2 saat sonra içilmesi iyimiş

Ya gerçekten işe yarayacak mı merak ediyorum 
tarafından
2kilo verdim :) ama emziriyorum ve kafama takıldı hadi süt acısın zate bıraktırma niyetim var çocuğa etkisi olurmu merak etmistim
0 oy
(289 puan) tarafından
Her yemek öncesi limonlu ılık su için. özellikle sabahları aç karnına. Tokluk hissi veriyor ve az yiyorsunuz, bağışıklık sisteminizi çalıştırır, yağlarınızı yakar, kilo verdirir,  kanserden gripten korur, sütünüze iyi gelir.
0 oy
tarafından
Bebeğin iki yaşında neredeyse canım çok etki edeceğini zaman birde akşam yatmadan evvel yoğurt zencefil zerdeçal tarçın karışımından yemeni tavsiye ederim yiyip yatıyorsun sabaha -500 gr en kötü 15 gün yapılan bir kür basen göbek inceltici ödem atıcı 
tarafından
Miktarı ne kadar canım bi kasemi
tarafından
4 yemek kaşığı yoğurt
1 çay kaşığı zencefil
1 çay kaşığı zerdeçal
1 çay kaşığı tarçın
Akşam yatmadan bir saat önce ye ve yatana kadarda 5 bardak su iç canım çok faydasını görürsün
tarafından
Çok teşekkür ederim canım ❤️ ben pul biber li naneli kekikli olanından yiyodum onu bırakıp bunu deniycem bakalım faydasını görürsem sana dua edicem :))
tarafından
Görürsün inşallah canım benim ")) bana da bol bol dua et bak unutma ")❤
tarafından
Ederim canım unutmam :)
0 oy
tarafından
Canim doktor pek onermiyo bide sey var kiraz sapini kaynatma dun haberde soylemisti iyi olmuyomus 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 287 göst.
26 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BsrByr (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
8 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde purple110 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 589 göst.
0 oy
1 cevap 125 göst.
26 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,566 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,491,661 soru

24,374,695 cevap

348,251 kullanıcı

...