0 oy
267 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (389 puan) tarafından
Doğum yapalı 10 gün oluyor arkadaşlar, hastane de bantı çıkardılar çıkacağım gün ve her gün batikon la pansuman yapıp banyo yaparken de sezeryan bant tamamı söylediler eşim eczaneden 4 adrt almış banttan ne kadar süre banyo yaparken takmam lazım banttan doktora sormayı unuttum bilen varsa yazabilir mi 

10 Cevaplar

0 oy
(7,479 puan) tarafından

En İyi Cevap
Canm sadece 10 gun sonra kontrole gidene kadar yikandigin sürece bant tak demisti bana 10 gun sonra direk yıkandim. Takmama gerek yok. Hergun de pansuman yapmadım. Ilk doğumda bilmediğim için 40 gun nerdeyse hergun batıkonla sildim ama 2.de oyle yapmadım:)
(389 puan) tarafından
Bende bilmediğim için batikon la siliyorum ne kadar süre silcem bilmiyorum da senin gibi :) teşekkür ederim cevabın için
(7,479 puan) tarafından
Ne demek canim insan bilmeyince herseyi yapiyor:) ilk doğumunda doktor batıkonla sil demisti ama gun demedi. Bende 40 gun sildim:D ikincide gerek yok hergun pansumana dedi. Arada boyle ağrı olunca kenarlara sürüyorum rahatlatıyordu sende oyle yaparsin. Surekli gerek yok
-Reklam-
+1 oy
(930 puan) tarafından
5 gün sonra çıkartıp banyo yaptım canım ben kendime bakmadığım için enfeksiyon kapti sonra 5  gün filan tekrar taktım dahada takmadım 
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
(930 puan) tarafından
Rica ederim canım
+1 oy
(4,060 puan) tarafından
Ben bir hafta taktım canım sonra takmadım bida banyolarda doktor 10 gün sonra kontrole çağırdı artık takmama gerek yok normal duş al dedi 
(389 puan) tarafından
Yani 10 günü geçti benimde süre de vermedi ne kadar takacağıma dair ondan sordum teşekkür ederim
(4,060 puan) tarafından
Rica ederim ne demek canım
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Bana doktorum 5 gün sonra çıkarıp banyo yapabileceğimi söylemişti. Tekrar da takmadım şuan 16. Gündeyim iyileşti dikişim
(389 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim benimde dikişlerim iyileşmiş aslında doktor iyi gayet dedi takmasam sıkıntı olmaz bence de
(1,353 puan) tarafından
Bende olmadı. Sende olmaz diyemem ama dikkat et sen yine de. Banyodan sonra kuru tutmaya özen göster
0 oy
(7,787 puan) tarafından
3 gün sonra cikarttim bn cnm cikart ama banyodan sonra ameliyat yerine dikkat et kuru tut ve orayi ovalama 
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim öyle yapayım bende
0 oy
(2,460 puan) tarafından
1 hafta sonra doktorum bantı çıkarttı artık yıkanabilirsin dedi. Pansuman da yapmadım hiç
(389 puan) tarafından
Benim hastane de olan bantı çıkardılar taburcu olurken kendin sezeryan bant al dedi banyo yaparken tak demişti ama kontrole gittim doktor iyi gayet dedi dikişlerin takmam gerekmez herhalde tekrardan
(2,460 puan) tarafından
Yıkanabilirsin bantsız canım. Zaten havalar sıcak ılık suyla yıkan. Görümcem de 15 gün oldu doğum yapalı. Onun da 1 hafta sonra bantı çıkardı 10 gün sonra duşa girdi bantsız
(389 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Üçüncü sezeryan a gircem bandı hastaneden çıkarken iki günün sonunda çıkarttılar ev bantla göndermediler 
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hastaneden çıkarken çıkardılar açık şekilde duş al üzerini kapatma dediler bana 
(389 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
(933 puan) tarafından
Senin o 10 gunluk melegini yerim ben yaaa kokla boynunu benim yerimeee azcikta terliyor ya boyunlari allahm nasil mis kokuyor kurban olurum ya ❤ rabbim izin werirse bnmde 6 gn kaldi saglikla buyut askim bebegini. Konunla alakasiz ama yni dogan bebek cok sewiom dayamadim :)
(389 puan) tarafından
Bebeğim yoğun bakımda çıkarsa inşallah koklarım bol bol canım
(933 puan) tarafından
A neden cok gecmis olsun kuzum neyi war bebegin rabbim saglik wersin biran once cikin ewinize saglikla donun ins
0 oy
tarafından
ben 1 hafta kullandim
(389 puan) tarafından
Teşekkür ederim

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 40 göst.
15 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (344 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 79 göst.
28 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kilo alamayan biri (682 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Dilankaya (1,007 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 134 göst.

414,188 soru

12,465,230 cevap

46,876 kullanıcı

Kategoriler

...