0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (709 puan) tarafından
Kızlar bir iki aydır kızım giysisini çıkarmaya başladı haliyle bezini de çıkarıyor.Takıyorum dikkatini dağıtıyorum yine aynı napacağımı şaşırdım ilk yaptığında belki alışır dedim denedim ama tuvaletini yaptıktan sonra söyledi.Bu aralar kriz yaşıyorum ben tuvaletteyken ya da iş güç yaparken bir bakıyorum etrafa çişini  yapmış.Sabah tuvalete girdim o ara çıkarmış yine hem büyük hem küçük tuvaletini yapmış.Napayım tekrar denesem mi çok yoruldum artık ya.Tekrar başlasam mı erteliyordum daha küçük diye ama daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ?Birkaç gün sonra iki yaşını dolduracak.

3 Cevaplar

0 oy
(2,291 puan) tarafından
Bence egit bir an once nolcak böyle 
(709 puan) tarafından
Küçük daha fazla da konuşamıyor biraz büyüsün diye düşünüyordum.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence çıkar bezi demek ki rahatsız oluyo annesi gece gündüz bağlama anlat tuvalete yapması gerektiğini iki üç gün kacirabilir ama alışır tutmaya 
0 oy
(6,135 puan) tarafından
Allahim nolur benim oğlumda böyle olsun 24 aylik hiç rahatsız olmuyor ya sadece bezini çözerken ve bağlarken zorlanıyoruz 
(709 puan) tarafından
Benim ki bezin kendinden rahatsız oluyor istemiyor.Böyle de kötü kendi öıkarıyor etrafa yapıyor tahammül edemiyorum bazen çok zor.Şu bezden kurtulmayı bir halletsek rahatlayacak.Ben de beklemek istiyordum konuşup kendini ifade edene kadar öyle rahat olur diye.Bana göre erken şuan çok konuşamıyor çünkü
(6,135 puan) tarafından
Benimkide konuşmuyor kuzum bende onu bekliyorum ama bide su var biz çiş dedikçe oda alışır çiş der mi diye muallaktayim
(709 puan) tarafından
Acele etmeyin biraz daha büyüsün öyle diyin bence

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 66 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (4,946 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 224 göst.
2 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,579 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 100 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu