0 oy
1,986 göst.
Diğer kategorisinde (508 puan) tarafından
Kizlar sorum biraz komik olacak biliyorum ama ben ic anadolu bolgesinde oturuyorum haftaya antalyaya tatile gidecegiz eşim din görevlisi ve kiyafet konusunda aşırı kisitlayici benim istedigim seylri o istemiyor onun giy dedigi kiyafetleri ben giymek istemiyorum simdi şöyle sorayim yarasa kol elbisem var naylon tipli giyilir mi yada diger elbiselerim var boydan birsey giyilir mi yani bilemedim yoksa etek tunik mi giysem hic gitmedigimiz icin ne giyilecek bilmiyoruz pantolon giydirmiyor zaten eşim etek tunik yada boydan elvise hangisini giymeliyim bide eşim ne giymeli gömlek pantolon gideyim diyor bende olmaz diyorum şort tsort giy diyorum ayy biliyorum sorum cok komik ama hic bilmedigim bir yere gidecegim kusura bakmayin kizlar bu arada denize girmeyecegiz sadece gezecegiz 

22 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Neyle rahat ediyorsaniz onu giymelisiniz bu sizin tatiliniz sizin eglenceniz. Neden şehire göre kendinizi kisitliyorsunuz? Esin gömlek pantolon giymek istiyorsa onu giysin tişört şort mu giymesi gerekiyor ANTALYA diye ? Sende efil efil elbiseler giyebilirsin uzun. İnsanların görüşlerini bakışlarını onemsemeyin rahat olduğunuz gibi giyinin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Naylon seni yakar kavurur pamuklu olan boydan elbiselerden al 
(508 puan) tarafından
Boydan elbise sacma olmaz demi
tarafından
Yok canım neden saçma olsun ki tesettürlüsün neticede
Şifon da olur
(508 puan) tarafından
Tamam canim cok tesekkur ederim
0 oy
tarafından
Bence şifon ince boydan elbise olabilir sandaletle yada tunik kumaş pantolon tarzı olabilir güzel.bir spor ayakkabiyla kapalıysan bu şekilde olur başka olmaz zaten
0 oy
(29,501 puan) tarafından

Sen her zaman nasıl giyiniyorsan sıcağa soğuğa karşı farklı şekilde oradada aynı şekil giyinirsin şehire göre giyinmek saçma olur 

0 oy
tarafından
Valla asiri sicak seni ne serin tutacaksa onu giy 41 dereceyi gecti 
0 oy
(713 puan) tarafından
Valla canım yanıyor  buralar o kadar sıcak yakmayacak şeyler getir
0 oy
tarafından
Ya tatlım antalyaya hotelmi gidiceksiniz
0 oy
(15,888 puan) tarafından
Canim şile bezi kumaslardan elbise al. Etek bluz al giy. Esinde yanar öyle. Şort tişort giysin. 
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Valla aşırı sıcak. Kendini firina 180 dereceye atmışsın gbi hayal et ve öyle giyin
0 oy
tarafından
Naylonla yanarsın 

Efil efil kıyafetler giy
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Esin ayarlasin giyeceklerini

Bu adamlar niye ne giyeceginize ne yiyeceginize karar verir anlamiyorum

Üzerinde hangisini rahat buluyorsan onu giymelisin
0 oy
tarafından
Çıplak gezilir;)))orda herkes çıplak zaten kız:))şaka da ince giysiler al cnm
0 oy
tarafından
Kuzum boydan elbise ile rahat edersin benim eşim de ev dışında şort giymiyor neden bilmiyorum ama giyeni de sevmiyor tesettür sadece kadına inmedi diyor ne isterse onu giysin karışma hiç
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Naylon karışımlı elbiseler seni yakar kavurur. Pantolon üstüne yapışır zaten mahvolursun. Ya içten ip askılı ve ince kumaşlı bol pantolon üstüne efil efil ferace giy ya da sadece elbise bol bol olanlardan. Eşin ne istiyorsa onu giysin. Benim eşim de kısa şort giymez, kapri giyiyor dizi kapatan üstüne tişört. Kumaşlarınıza dikkat edin, yakmasın en önemlisi o. 
0 oy
tarafından
Antalya tesettürlü bayanlar için pek uygun değil bence ya herkes bikini mayoyla geziyo başka biryer tercih etseydinix keşke seyretmeye mi gidiceksiniz
0 oy
(4,695 puan) tarafından
Uzun tiril tiril elbise giy canım etek tunik daha çok zorlar gibi seni 
0 oy
tarafından
Kesinlikle şile bezi elbise alın onlardan giyersiniz tam yazlık ve rahat orası için 
0 oy
(22,060 puan) tarafından
Şort atlet pufur pufur oh
0 oy
(5,647 puan) tarafından
Ay Izmirdeyiz ve bugun 40 derece Antalyayi dusunemiyorum bile, tek parca uzun elbiseler giy pamuk keten sile bezi kumasindan olursa rahat edersin, ic camasirda cok onemli pamuklu rahat camasirlar tercih et kimse dememis ama ben diyeyim :) rahat hafif topuklu terlik-sandalet tercih et duz taban sakin alma cok yorar seni gezceksiniz diye diyorum bunu, esinde istedigini giysin karisma bu yaz gunu Antalyaya geliyosa sicaginida cekecek :)
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Eşin de sen de canınız ne istiyorsa onu giyin. Ama çok sıcak ve nemden dolayı kesinlikle ince tiril tiril şeyler tercih edin. İncecik uzun elbiseler hem yormaz terletmez hem de şık olur. Ayakkabı yerine de sandalet terlik goturunki her fırsatta islatirsiniz ayaklarınızı o bile bir nebze serinletir. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 271 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 209 göst.
0 oy
4 cevap 73 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 33 göst.

412,180 soru

12,408,284 cevap

44,706 kullanıcı

Kategoriler

...