0 oy
1,734 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ben memlekete geldim bı ay oldu eşimle dün kavga ettik  beni arama oğlum ölse bile beni engellemiş her yerde siz olsaydınız ararmiydiniz 

38 Cevaplar

+15 oy
tarafından

En İyi Cevap

Asla aramam ne hali varsa görsün:angel: öyle kocayı kapıma köpek  diye bağlamam:P

(2,265 puan) tarafından
Aklı olan etmez canım iste :) ❤
tarafından
Aynen cnm ❤️
(1,299 puan) tarafından
Buraya yazıyorum ki okusun görsün post sahibi... Canım kusura bakma ama sen o adamı yine ararsın..
(1,453 puan) tarafından
Bir süredir takip ediyorum bu arkadaşı ya yorum almak için sürekli hikaye uyduruyo ya da acilen psikolojik desteğe ihtiyacı var.
tarafından
Yorum alınca ne oluyo acaba çok merak ediyorum doğrusu. Yalan söylemeye ne gerek var ki.
-Reklam-
+4 oy
(186,866 puan) tarafından
len oyle diyen kocayi ben engellerim ooosstt iiit oglu iiitt
+2 oy
(91 puan) tarafından
Aramazdım o kelimeyi kullanan adamdan hayır gelmez sana birşey demiş olsa hadş sinirden dersin ama çocuğu katmış araya arama sakın kavganızın sebebi ne bilemeyiz tabi kim haklı kim haksız 
+2 oy
tarafından
Bu kaçıncı postun adam seni istemiyor gitme zaten yüz verip peşinden koşmuşsun o da havalanmış ya bırak artık 
tarafından
Kimse dört dörtlük değil katlanıyorsak bazı şeylere kayabetmek istemediğimizden ama bu karşılıklı olmalı adamda hiç kaybetme korkusu yok kii adam kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor şuan bu kadın yüzünden
tarafından
Aynen adama baya yüz vermiş hep peşinden koşmuş şimdide sordugu soru tuhaf. Adam bunun engellini kaldırsa engellemi kaldirdi yaşasın diye post acar iki gun sonra esim beni istemiyor diye ağlar. Bir kadın nasil gururunu ayaklar altına alır inanamıyorum
tarafından
Dalga geçiyor resmen bizimle cevap bile vermiyor
tarafından
Çünkü işine gelmeyen yorumlar yapıyoruz canım
tarafından
Normalde umursamam arada ama çocuk var arada yarın bir gün çocuğada birşey yapar eder üzülürüm
0 oy
(5,213 puan) tarafından
yesin oğlunun totosunu tövbe yaa o nasıl hanzoluk aramam tabiki oğlu için böyle laf eden birisi aranmaz
0 oy
tarafından
Buna rağmen ararsn dicek bişey bulamadım
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Oglum ile ölüm kelimesini bir arada kullanan adamın kalıbını tükürür hayatimizdan çıkarırdım 
0 oy
(69 puan) tarafından
Aramam adını bile anmam kendi ariyana kadar eve bile gitmem
(1,666 puan) tarafından
Oğlum ölse demiş arasa ne yazar babalığı kalmış onun
(69 puan) tarafından
Baba bile denmez Böylesine
0 oy
tarafından
Daha ne arayacam cehennemece yolun var der hayatımdan çıkarırım çocuğu için bunu konuşan bana neler demez neler etmez 
0 oy
(1,666 puan) tarafından

O ne demek yaa... nasıl bi baba o..

Duyurun bu lafını ,yedi sülalesine söyleyin böyle dedi diye...bilsin herkes 
0 oy
(10,298 puan) tarafından
Büyük konuşmak istemiyorum ama bana bu lafı kuran kişi ölüp gitse cenazesine gitmem öyle diyeyim gerisini sen anla 
0 oy
tarafından
Yaa oğluna ölmek falan yaa ne kadar kötü bi laf yaa
0 oy
(15,132 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah yaa ne oldu bu adamlara
0 oy
(1,386 puan) tarafından
O nasil laf ya Asla aramam ben olsam 
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Ne arayacam be ona öyle şeyler yaşatırdım ki o beni mumla arardı
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Aramasin böyle namssuzlara çocuk lazim degil zaten 
0 oy
(15,102 puan) tarafından
Pislik oğluna kurban olsun hiç arama artık 

şeref  siz
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Tabi ki de arama sıktır et.
0 oy
tarafından
Oooffff az gururlu ol ya 
0 oy
(4,781 puan) tarafından
Asla aramazdim engellerdim.heryerden de diger postlarinida okumustum seni istemeyen deger vermeyen bi insani neden hâla silmiyorsun hayatindan ki bide oglum olse arama dems hicbirsey senden degerli degil 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 499 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Ftmanur10 (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 957 göst.
27 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Eylul & Erva (3,159 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,044 göst.
10 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
60 cevap 1,775 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,508,189 soru

24,615,699 cevap

364,321 kullanıcı

...