0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi
Canımlar 24 haftalık hamileyim ve herşeyini erkenden alicaz eşimle öyle konuştuk ikinci gebeliğim ama ilk bebeğimi erken doğumla kaybettim bunda erkenden herşeyini hazırlamak istiyoruz kızımız olucak ama ne almam gerekiyor bilmiyorum yani hastane çantamda neler olmalı kendime ayriyeten neler almalıyım ve kızım için neler almalıyım günlük hayatta kullanmak için en ufak şeyden lazım olucak herşeyi yazmanızı isticem sizden :)

2 Cevaplar

0 oy
(289 puan) tarafından
Doğuma giderken kendin için bir lohusa geceliği, geniş iç çamaşırı, kadın pedi, emzirme sütyeni, terlik, göğüs pedi, ıslak mendil, dezenfektan, el havlusu, saç firçası, göğüs ucu için krem, kolonya vs. gibi malzemelerden bir çanta hazırla.

Prenses için özel hastanede doğum yapacaksan pek birşey almana gerek yok devlette yapacaksan 2 takım yeni doğan al kafi.

Ben çocuklarımı kucağıma alana dek beşik puset araba vs hiç-bir şey almadım. Önceden hepsini belirledim doğumu yaptım kucağıma aldım doktor SAĞLIKLI dedi an eşime söyledim hemen gitti belirlediğimiz herşeyi aldı. Kiyafet almadım hiç hediye geldi hep çoğunu giymeden büyüdüler zaten. Rabbim hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı evinize huzur mutluluk nasip etsin inşaAllah.
tarafından
Özelde yapicam canım cok teşekkür ederim canım aynı soruyu.iki kez paylaşmışm o yüzden bunu silmiştim kusura bakma :)
-Reklam-
0 oy
(164,037 puan) tarafından
ne icin ne almalisin
tarafından
Aynı soruyu iki kez paylaşmşm o yüzden bunu silmiştim canımm kusura bakmayın bebeğim için sormuştum
(164,037 puan) tarafından
no problem ☺

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,491,475 soru

24,371,941 cevap

348,080 kullanıcı

...