0 oy
2,068 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,263 puan) tarafından
Kizlar 4 gundur bizde kaliyor gorumcem 10 yasinda cocuk biliyorum ama çıldıracam. 1 yasinda oglum altini degistirirken gelip bön bön bakiyor çocuğumun ozel bolgesine en az 10 kez uyardim 4 gunde inadina geliyor resmen. Bugun sinirli bir sekilde uyardim artik 10 kez soyledim niye hala geliyorsun diye. Bir de o da cocuk surekli cocugumu kucagina almaya calisiyor oglum kendi emeklemek istiyor gorumcem kucağına aliyor bir de tasiyamiyor cocugumun ayagi kafasina geliyor beli iki büklüm oluyor. Ben alma dedikce eşim musade ediyor ama yigenim 9 yasinda otururken bile kucagina alsa soyleniyor sinir oluyorum esimle fena kavga edecem

48 Cevaplar

0 oy
(29,564 puan) tarafından

Çok stresli bir yaşam tarzın var postlarindan belli yani

O çocuk henüz güzel dille gönlü ile git

(2,263 puan) tarafından
Sanırım her seyin basi mutsuz evlilik
-Reklam-
0 oy
(1,469 puan) tarafından
10 yasında yegenim  var kizim  7 aylık 3 gündür bendeler  bir dk birakmadilar  kizim  yorgunlkdn  oldu ama onlarda çocuk sevmek  isdiyo  gorsun  ne olacak garip gercekden kendi kardesin  olsa eminim  ole  olmazdi
(2,263 puan) tarafından
Kendi yigenimin de kucagina alip gezmesine izin vermiyorum cunku cocugum herkesten onemli bir sey olduktan sonra ah vah etmek cozum degol
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Ne abartmissin be bacım benim 4 yaşındaki kardeşim oğlumu tutup kaldiriyo yürütüyor 10 yaşındaki çocuk ne güzel oynatır oğlunu azıcık yol gösterip eglenecegin yerde veryansin ediyosun eşin yegenine kızıyo diye sende acısını gorumcemden cikariyosun sapla samani ayır da çocuğun bı suçu olmadığını bi gör
(2,263 puan) tarafından
Bak benim yazdiklarimdan ne cikardin anlamadim ama sana anlatayim arkadasim ben oynamasin vs demiyorum aksine gun icinde birakiyorum yanina kucagina veriyorum aa yururken kucagina almasina izin vermiyorum tutamiyor cunku kayiyor cocuk koltuk altindan tutar oluyor en son. Kolu ciksa ya da beli incinse olsun ya gorumcem sagolsun demeyecem !
0 oy
(6 puan) tarafından
bence haklısın bende çocuğumu vermezdim 10 yaşında çocuğun eline ayrıca bez degistirirkende aslında hiç hoş bisey degildir herkesin yanında bez alınması her ne kadar emzirmek anne ve bebek arasındaysa bez değiştirmekte öyledir bence haklısın arkadaşım ama genede küçük cocuk oda ona kizma anlatmaya çalış diyeceğim ama yegenlerim.var.ayni yasta pek anlamazlar :)
(2,263 puan) tarafından
Sonunda biri anladi sagol :) ya ben de insanim sonucta benim de yigenlerim var onlara da kiziyorum anlamadiklarinda herkes linclemis sanki dovmusum gibi 10 kez soyledim ve yapmadi sinirlendim tabiki kim olsa ayni tepkiyi verirdim gorumcem oldugu icin degil
(6 puan) tarafından
bende yorumları okudum o yüzden yazmak istedim linclenecek bisey yok bazen 30 yaşındaki görümcem anlamıyor bence oğlunu güzel yetistiren bir annesin amcana şeyini göster diyen bir toplum bez degistirmenin özel olduğunu anlayamaz bosver :)
(2,263 puan) tarafından
Ay ne guzel dedin canim aynen oyle. Sonra elmali davasi bilmem ney diyorlar
0 oy
tarafından
Ssnnkafayimi yedin 10 yaşındaki çocuk daha çocuğa baksa ne olcak bakmasa ne olcak yazik
(2,263 puan) tarafından
Ne diyimki 10 yas kucuk mu allah icin eskiden 13 yasknda evlenirlermis. Cocuklariniza mahremi öğretin
tarafından
Senden öğrenecek değiliz geri kafalilarla uğraşamam sen öğret çocuğuna 1 yasindaki bebgin pipisinden ne olcak iyice kafaniz guzel.olmus sizin gibi olamam ben
(2,263 puan) tarafından
Keske geri kafali olsaydik da her sey geri de kalmış olsaydi. Daha geçen gun elmali davasi vardi..
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Bütün çocuklar öyle kızım 6 yaşında bebeğin altini değiştirirken bakıyo yani tuhafsın okadarda değil yani
(2,263 puan) tarafından
Bakmasin canım ogretin de bakmasin mahremi bilsin devir iyi degil herkes sizler gibi iyi degil
0 oy
tarafından
benim çelebim de aynı beraberken bezini ayrı alıyorum oldu ki yanımıza geldi ben hemen getiriyorum amcası sen içerde bekle diyorum kucağa alma konusunda da daha bilemiyorlar sen nasıl alınacağını güzelce göster bak böyle davran nazil ol eğer böyle olursa belli incinir acır gibisinden konuşup nasıl tutması gerektiğini gosteriyorum o da uyguluyor bunları bazen uygulamadığı da oluyor o zaman tekrar uyarıyorum çocuk sonuçta laf anlatamiyoruz 
(2,263 puan) tarafından
Canim alabilecek gucte degil ki. Tasiyamiyor yani. Sirf onun gönlü olacak diye cocugumu riske atamam
tarafından
oyle tabiki oturtarak da deneye bilirsin
(2,263 puan) tarafından
Oturunca veriyorum ozellikle ayakta almasın diye ama nafile
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Benim de eltimin kizi var yenge aliyim mi kucagima diyor otur da verim diyorum hevesleniyor oda nolcak sende pyle dene zaten sıkilir sonra
(2,263 puan) tarafından
Kiz gun icinde 10 kez veriyorum kucagina oynat diyorum ama gezdkrme diyorum ama yapmiyor
0 oy
(415 puan) tarafından
Herkes yazmış çocuk dur diye ama şimdiki nesil ne laftan anlıyor ne durdan emin ol onların başına da gelse kafayı yerler benim de görümce o yaşta 35 günlük yeni doğan bebeğimi almış kucağına oturtuyor ilk sakince uyardım yapma dedikçe yapıyor uykudan uyanduriyor tıktık çekerken hepsi büyük laf dinlerken küçükler eşimde benim 15 yaşındaki kardeşim alınca laf söyler ben kardeşime bile vermem 1 sefer verdim görünce söyler kendi bacilarins gelince yapsın olur bebeğimi korumak zorundayım bende
(2,263 puan) tarafından
Ya kendileri de oyle dedigin gibi anca konusuyorlar maksat linclemek bir de bi tutturmuslar yok kardesin olsa oyle yapmazdin. Yapardim babam anam olsa da yapardim evladim ya otesi yok
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Ne istiysin 10 yaşındaki çocuktan Allah aşkına bi de görümce demissin insan onu kardesi yerine koyar

Kusura bakmaama yakistiramadim fazla hassas ve takintilisin
(2,263 puan) tarafından
Ne istedim ondan.. aldim falakaya yatirdim ya sanki. Sadece 10 kez uyardim ve sonuncu da sert uyardim. Gun icinde 100 kez oz kardesime bagiriyorum.
(2,263 puan) tarafından
Hassasim evet iyiki de boyleyim yarin oglumun kolu ciksa beli incinse oturup ah vah etmektense varsin boyle olsun
(7,619 puan) tarafından
Bi 5 yıla ilac kullanmaya başlarsın abartma bence....
Soru soruyosun sen zaten haklısın kendince haksiz miyim deme dersen cevabi gelir
(2,263 puan) tarafından
Cocuk tasiyamiyor cocuk ya hani güçsüz gercekten cocugunu verir misin ya dusurme ihtimali incitme ihtimali varken. Kusura bakmasin kendi kardesim de olsa yigenim de olsa vermem. Oturuken zaten kucagina veriyorum çocuğu kaçırmıyorum ama gezerken tutamiyor
0 oy
(933 puan) tarafından
Bence abartma cnm bukadar erkek olsa tamam dicem ama kiz cocuklari anactir onu oyuncak bebek gibi bile goruyordur tmm sende annesin ama bukasar kizman yalnis bence ortada sorun dencek birsey bile yok cocukla cocuk olma bgrma da gunah onada
(2,263 puan) tarafından
Canim mahremi bilmeli cok da kucuk degil. Ayrica cocugumun kolu ciksa kafasını carpsa beli incinse ah vah etsem de bir sey degismeyecek
(933 puan) tarafından
O konuda haklisin werme zaten kucagina ufak daha oda ozeniyordr ama guzelce uyar bagirma yngesi sewmeye calisiodur oda❤
(2,263 puan) tarafından
Canim kotu niyetle demiyorum zsten sevip oynuyor ben de veriyorum kucagina ama otururken. Gezerken ah keske bir videoya alsam cocugumun tipini icim aciyor 2 büklüm sacma sapan halde. Herkes linclemis ah keske sansim olsa da kendı cocuklari oyle olsa olsun gorumcem sevsin yeter ki diyecrkler mi gorsem
0 oy
tarafından
Benim kardeşim de var 10 yaşında ne var bunda bukadar abartacak napcak çocuğuna  kız çocukları daha ilgili olur bebeklere benim kardesim bezini bile biraksan degistirir sütünü içirir benden iyi bakar ve emin ol hiç art niyetli değildir o kiz erkek olsa bı nebze haklisin diyebilirdim ama yinede yanlış
(2,263 puan) tarafından
Nerden biliyorsun peki bu guven nerdden. 2 ay once tablette bir seyler izledigini gordum. Kaldi ki bir sey yapacak demiyoeum ama düşüncesi bile kotu
0 oy
tarafından
Kızlar 10 yaş ufak değil lütfen bakın neler görünüyoruz haberlerde etrafta eşimin köyde yeğeni var 10 yaşında telefondan iğrenç iğrenç yerlere giriyorlar anası babasıda umursamıyorlar çocukları bunların erkenden öğretilmesi lazım bir lafı 10 kere tekrar edince ister istemez sinirleniyoruz hepimiz sakin kalmak zor oluyor ama idare edeceğiz arkadaş da derdini paylaşmış görümce diye kızmamış bir anlık sinirlenmiş çocuğunu korumaya çalışıyor sizde olsanız aynısını yaparsınız çocuklarınız için evlatlarımıza böyle şeyleri öğretmemiz lazım anlayacak kapasite var zamani çocuklarında zehir gibiler hepsinin elinde telefon ister istemez karşılarına çıkar kötü şeyler bir anlık merakla girer yer eder akıllarında lütfen anlayışlı olun hafife alınacak bir konu değil bu
(2,263 puan) tarafından
Canim linc tayfasi günlük bosaltimini yapti iste. Ama üzücü durum malesef gorunen o ki cocuklarimizi korumakta zorlanacaz. Anneler malesef cok rahat
tarafından
Hepsinin çocuğu var canım inşallah bilinçlenirler bu konuda
(2,263 puan) tarafından
Insallah
0 oy
(198 puan) tarafından
Çocuğu sevmek istemiş ne var ki bunda bnm üvey kızım 7 yasında 9 aylık kardeşini kaldırıyor düşürme dikkat et diyorm alma felan demiyorm görümcem olsa hele 10 yasında çocuk olsa yine bişey demem özel bölge meselesine gelince onun anlıycagı şekilde anlatırsan anlar belki bebek utanıyor kimsenin bakmasını istemiyor vs diyebilirsiniz ...
(2,263 puan) tarafından
Cok anlattim iste coook. Ayrica verme bence canım allah korusun anlık bir şey cocuk o da tutki elindne kaydi cocugunun kafasina xarar geldi dönüşü olacak mi
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Boş boş konuşuyorlar ben de olsam kabul etmem. Çocuksa çocukluğunu bilsin yapma dediğin şeyi yapmasın. 
(2,263 puan) tarafından
Sagol canım valla hayret ettim ben de
(1,090 puan) tarafından
Kız kendilerininki aynını yapsa deli olurlar burda herkes bir şey söylüyor işte. Ben kabul etmem o yaşta çocuk iki üç yaşında değil ki anlamasın. Dur diyorsan duracak
(2,263 puan) tarafından
Maksat linc olsun zaman gecsin iste :)
(1,090 puan) tarafından
Aynen kız bi yorum yazayım da artılasınlar ☺️
(2,263 puan) tarafından
Eglessinler bakalim :)
0 oy
tarafından
hayretle okudum yorumları kız çocuğunun 10 yaşında küçük de değil o kadar bir erkek çocuğun  pipisine bakması normal bişey mi 
(2,263 puan) tarafından
Aynen canim ben de şok oldum dinimizce bile uygun degil bir kere. Kaldiki bu kafalar oldukca cok uzgunum ama cocuklara taciz haberlerini cok okuyacaz
tarafından
haya diye bişey kalmamış sonra çocuk istismarı olur tabi haklısın bacim bu kafayla daha da beter olur
(2,263 puan) tarafından
Hayir bir de bize geri kafali diyorlar hicbir sey geride kalmadi malesef gayet güncel taciz tecavuzler
tarafından
aynen onların ileri görüş dediği çıplaklık hayanin olmayışı bunlarda taciz tecavüzün birer sebebi
(2,263 puan) tarafından
Allah islah etsin canim
0 oy
(38 puan) tarafından
Cnm bebeğinden 10 yaş büyük kızın olsa evde yine bu şekilde mi olurdu tavrın
(2,263 puan) tarafından
Canim ozel bölgesini gormesini istemiyorum ve bayagi bildigin ozellikle oraya bakiyor merak cağında.. kizim da olsa tasimasina izin vermezdim tutamiyorsa. Sirf bir evladimin gonlu olacak diye digerinin canini yakmazdim
0 oy
tarafından
Bnm görümce d4 10 yaşında  oğlum 2 yaşında  bunu sinir etmeye bayılıp kucağına alır  oglum hic sevmez onu ağlar yapma bk derim dinlemez bnde bağırıyorum  napayim oğlumu sinir ediyo annesigil de bana alınıyo o zaman çocuğuna terbiye versin  cok ağzı bozuk pis insanlardır görümcelerde öyle bnm
(2,263 puan) tarafından
Ah iste bunu kimse anlamaz cocuktur derler yasayan biliyor
0 oy
(7,434 puan) tarafından
Yorumları ağzım açık ve sinirle okudum insanların mahremiyet denen olaydan zerre haberi yok galiba yada islerinr bu şekilde geliyor devir öyle bir devir ki şimdiki çocukların aklı beş karış havada ergenliklerini de erken yaşıyorlar artık ne yaptıkları ve yapacakları bellisiz kız erkek fark etmiyor sen altını değiştirirken gormemeli göremez bu üç beş yaşında ki de olsa görmemeli kaldı ki 10 yaşında kucağına alma konusuna gelince yeri geliyor biz bile çocuklarımızı bazen kucakta zor tutuyoriz bir anda kivriliyorlar sen güzel bir dille anlat gözün ustunde olsun 
(2,263 puan) tarafından
Canim surekli anlatip uyarıyorum insanim ben de uyar uyar anlamadinen son kizdim kardesime de kızıyorum cok kez  pyle bir dramatize etmisler ki olayi sanki kizi dövmüş iskence etmisim. Malesef kimsede bu mahremiyet duygusu yokmus. Her gun bebekler cocuklara taciz hem de dayi amcadan haladan okuyorken insanlarin rahatlığı beni sasirtti. Tasima konusuna gelince de kusura bakmasin kimse cpcugumun bir yeri incinse kirilsa benim icim yanacak onlarin degil. Maksat laf etmek iste onlarin
(7,434 puan) tarafından
Haklısın canım sonuç olarak çocuk senin çocuğun onunla ilgili kararlari sen verirsin
(2,263 puan) tarafından
Sagol canim arads anlayan birkac kisinin olmasi guzel
0 oy
(52,353 puan) tarafından
altini alirken kapiyi kilitle bebegini sevmwk istiyodurda.sen hep yaninda ol.otur ben vereyim kucağına de bide neden sizde kaliyo
(2,263 puan) tarafından
Kilitlerim artik canim. Ya gun icinde surekli yaninda olamiyorum bir yere gecinc hemen kucagina aliyor bir de keske fotograf olsa da gostersem cocugum 2 buklum oluyor kucuk o da sonucta tasiyacak kuvveti yok. Ama otururlen kucagina veriyorum ozellikle hvesini lsin diye de illa ayakta alnaya calisiyor. Buyuk gorumcem hastanede kaynanamda yaninda. Kayinbabam bize birakti
(52,353 puan) tarafından
valla eltimin kizi ela doğduğunda yedi yaslarindaydi almak istiyodu vermiyodum simdi cok guzel ilgileniyo sen rahatsiz oluyosan vardir onda bisey
(2,263 puan) tarafından
Canim aslinda linclerden dolayi yanlis anlasildi ben ilgilenmesin istemiyorum. Hatta biliyorsun sen ben ders calisiyorum gun boyu onunla oynuyor ediyor hatta otururken kucagina veriyorum ki hevesini alsin yururken kucagina almasin. Tek istemedigim kucagina alip gezmesi. Cunku tasiyamiyor iki büklüm oluyir cocugum
(52,353 puan) tarafından
haklisin canim kim ister bebegi oyle dursun
(2,263 puan) tarafından
Burdaki cogu arkadas istiyormuş iste

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 306 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simrammom (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 201 göst.
10 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde 12345678923 (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.
16 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 117 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sibelhome (1,342 puan) tarafından soruldu

414,035 soru

12,461,401 cevap

46,724 kullanıcı

Kategoriler

...