0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (1,864 puan) tarafından
Yaz geldi ilçelerde yasayan gölet baraj şehirde yaşayan deniz göl neresi varsa lütfen çok dikkatli olun çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın çocuğun ailesi perişan durumda rabbim sabır versin her yaz boğulma haberleri geliyor dikkatli olalım lütfen 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Böyle sorumsuz aileler olduğu sürece daha çok çocuk boğulur yazık gercekten
tarafından
Ne kadar acimasiz bi yorum olmus ya Allah korusun senin basina gelse sorumsuzum diyebilecek misin Rabbimin dedigi olur onun alnina o yazilmis ates dustugu yeri yakar o annenin kim bilir nasil ici yaniyodur sorumsuzlukla ne alakasi var vadesi dolmussa o onun basina gelecekse arkasini 1 saniye dönse yine basina gelir yani Allah rahmet eylesin de gec yani
(1,864 puan) tarafından
Bakkala diye gidip gölete girmişler arkadaşlarıyla
tarafından
Yok ya annenin sorumsuzluğudur o! Bilip bilmeden konusmak ne kadar basit
-Reklam-
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Valla oluyor cnm çok annelerin dikkatsizliği yüzünden burdada gölde Bir kız çocuk boğuldu
(1,864 puan) tarafından
Bakkala diye gidip gölete girmişler arkadaslariyla
0 oy
(35 puan) tarafından

Erkek diye tahmin ediyorum ona göre yorum yapıcam. Belli yaş grubundaki erkek çocukları eve kapatamıyorsunuz yada onunla her yere gidemiyorusunuz kız çocuğu gibi olmuyorlar. Sen top oynadı sanırsın yada arkadaşıyla dolaşıyor sanırsın ama gider göle baraja girer haberin olmaz. Hemen insanların anneliğini sorgulamayın yaşanan suç annenin yada babanın değil çocuğun cahilliğinden oluyor bu tür şeyler. 

Kapıda top oynayan çocuk düşüp ayağı kırılıncada ozaman annenin sorumsuzluğu öyle mi oluyor? 
Çok büyük acı rabbim ailesine sabır versin. 
tarafından
Canım anneliği sorgulamamis ki sadece dikat edin demiş doğru kimin başına geleceğini bilmez ama yinede dikat etmekte fayda var
(35 puan) tarafından
Soruyu soran arkadaşa değil  cevabım. Yapılan diğer cevaplara yazdım okursanız anlarsınız
tarafından
He pardon yorumlara hiç bakmadım:)
(35 puan) tarafından
Farkettim problem değil :)
0 oy
(1,091 puan) tarafından

Kız bu kaçıncı post manyak :)

0 oy
(774 puan) tarafından
Rabbim sabır versin çok zor 
0 oy
tarafından
Gerçekten yorumlara şok oldum bi insan bile isteye çocuğunu boğulmaya gönderir mi? Rabbim kimseye yaşatmasın şimdiki çocuklar çok hiperaktif ve akıllılar o yüzden korumak da zaptedetmek de çok zor Allah ailesine sabır versin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 434 göst.
26 Haziran 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,745 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,714 göst.
24 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Kuzeyin Anası (877 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 495 göst.
11 Nisan 2021 Aile kategorisinde Oznur13 (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 123 göst.