0 oy
1,016 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İzinli. Arkadaşlarımla takilicam dedi ama yalan. Kaç kez aradım açmadı mesaj attım cevap yok bir insan bu saate kadar nereye gider ki

19 Cevaplar

+4 oy
(11,508 puan) tarafından

Hadi gezsin de dönüş yapmaması insanın sinirini bozar

-Reklam-
+3 oy
(3,902 puan) tarafından
Izinliyken arkadaslariyla dolasabilir bundan bisy yok ki..sıkboğaz edip surekli aramaya gerek yok bnce..herkesin bi kisisel bi yaşam alani olmali yani..esinin hatasi da geri dönüş yapmamasi o da bi sacma tabi
tarafından
Bugün hiç açmadı bacım bir kez aradı cafedeyiz dedi ama yalan sesi sessiz bir evde geliyordu Cafe olsa bizim buralar küçük yaz ayı dolup taşar ne ses vardı ne de seda ondan sonra aradım açmadı
(3,902 puan) tarafından
Sen esini daha iyi bilirsin tabi cnm ama bu karsilikli guvenle alakali tabi ki..guvenmiyosun belli ki..onun da acmamasi gercekten sacma yani neyin tribinde
+1 oy
(2,702 puan) tarafından
Yemin ediyorum her boyle post okudugumda ben yasamisim gibi sinirlenip isgence planlari kuruyorum kafamda 
tarafından
Benimde çok sinirim bozuk hala gelmedi
(8,028 puan) tarafından
Aynen ya :D
0 oy
(28,831 puan) tarafından

Bekle elbet bir haber eder

tarafından
Hala gelmedi ve açmadı
0 oy
(123,048 puan) tarafından
baciim kahveye falan gitmistir erkegi cok bunaltma birak gezsin her eve gelmeyen kerhaneye gitmistir diye dusunmeyin biliyom oyle dusunmuyon dusunenlete diyom
ben imzami atarim benimkinin gitmiycene tanir herkez kocasini kiz
tarafından
E tmm biz taniyozda iste herkesn esi bir deglki bebisim
tarafından
Öyle olsaydı açardı biliyorum onun huyunu
sessizde kalmistir tlf
tarafından
O asla sessize almaz 1. İkincisi ise hala gelmedi ve açmadı telefon falan
0 oy
(2,927 puan) tarafından
Wp son görülmesine fln baktinmi hiç girmismi 
tarafından
En son saat 7 de
0 oy
tarafından
Benimki geldide ne oldu güvenip cocukalri bırakıp balkona çamaşır sermeye ciktimckasla gözün arası yatmış uyumuş adam :-@ artık canıma tak etti 
tarafından
Benimki yapmazdı kavgada etmedik hiç
0 oy
tarafından
Icmeye gider :)
tarafından
İçer ama nerde içer burası küçük bir yer içilecek bir mekan yok canım benim
0 oy
(289 puan) tarafından
Evli barklı adam kalkıp arkadaşımla takılcam diyerek eve gelmiyor üstüne birde telefonu açmıyorsa. Maalesef bundan sonraki hayatını arkadaşı ile takılarak geçirir ve ben o hayatın bir parçası olmam. Allah sabır versin.

Sana tavsiyem sen bu adamı arama sorma hiç tamam mı? Nerdesin? Neredeydin? Neden aramadın? gibi sorular sorma. Ilgini kes. Çocugun varsa onunla uyu, yoksa (hemen boşan). Bu herife kendini elletme dokundurma. Surat yapma sadece gülümse taş ol duvar ol ona karşı. Ilgiyi kes bak nasıl köpek olacak sana. Zaten seni kıskanmıyorsa yolla gitsin. Kıskanmak dediğim seni kısıtlaması değil paylaşamaması.
(683 puan) tarafından
Denizkızı son postuma sen de dahilsin
(289 puan) tarafından
Burada ki başlığı ve konuyu postunuz da değiştirip yayınlamanız muhteşem:D
(683 puan) tarafından
Yok canım değişmedim herkes senin yorumunu okumuş ve bana gördüklerini ne kadar saçma bulduklarını söylediler
(289 puan) tarafından
Özür dilerim burada ki kadınların avukatı ve sözcüsü olduğunuzu biliyordum. Bir daha ki sefere yorumlarımı önce size yazarım ONAY verirseniz şayet paylaşırım. Başkası sizin gibi düşünmüyor diye o kişi yargılamak bencilce bir yaklaşım. Nihayetinde hakaret yok küfür yok sadece ŞAHSi yorumum var. Bu yorum size değil postu açan hanimefendiye yapıldı. Ben öyle herşeyi bilmem lakin HADDiMi bilirim. Size de tavsiye ederim :)
tarafından
Nedense yoruma çok güldüm bi postan geliyorum da :D
0 oy
(734 puan) tarafından
Benimde eşim ardaslariyla buluştuğu zaman telefonu duymuyor.Ben yatıyorum diye msj atarım gece 12 gibi gelir anahtarıyla açar girer içeri Bunaltmaya gerek yok arada bi salin adamları çok sıkarsanız kaçar gider.
tarafından
Kuzum benim ki ilk defa böyle bir şey yaptı yıllardır evliyim üstelik telefonu sessize alan birisi değildir.
(734 puan) tarafından
Kaçta geldi açıklama yaptı mi
0 oy
(359 puan) tarafından
Benimkide gezmede gezmesine birşey demem ayda bir çıkar öyle arkadaşlarıyla ama aradığımda açar ve mesajlaşırız devamlı diğer türlü şüphe düşer benim içime haklısın kuzum gelince hangi dilden anlıyorsa konuş 
0 oy
(683 puan) tarafından
Benim eşimin öyle izin gününü başka yerde geçirme gibi bi huyu yok fakat çıkacak olsa mutlaka haber verir şurdayım diye birde hadi 3 saat dursun gece saat kaç olmuş şüphelendim ben 
0 oy
(932 puan) tarafından
Acana kadar aricaksin ozaman acincada duzgun bi aciklama yapaana kadar kapatmicaksin yuznunemi kapatti  aciklama uapana kadar tekrar arican. Bnm okuz oyle yapti bi iki kere yok neymis arkasaslrinin yaninda askim cnm diyemezmis dedm acicaksin askim deme isim war de kapat dedim bn ariom sonucta karin yani ne demek acmamak bakti beni yildaramadi agizma etti gine aynisini yaptim aimdi sikiosa acmasin aninda acardi 
0 oy
(51,026 puan) tarafından
gelince çak iki tane sorumlugulu var arkadasiyla gider birkac saat takilir arayincada acar 
0 oy
(1,091 puan) tarafından
Cinayet sebebi neyse sakin ol gelince sor hesabını 
0 oy
tarafından
Grlince bir güzel döv ;)
0 oy
(5,139 puan) tarafından
Bir yere gittiginden mı şüpeleniyorsun
0 oy
(2,793 puan) tarafından
Kız kötü düşünmek istemem ama başına bişey gelmiş olmasın Allah korusun yoksa hiç böyle yapmazdı telefonu sessize almaz diyorsun bilemedim şimdi inşallah hemen gelir eve gelince sakince sorarsın mantıklı bi açıklaması vardır elbet 
0 oy
(465 puan) tarafından
Bensiz bakkala bile gidemez kırmızı çizgim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 840 göst.
16 Temmuz 2021 Aile kategorisinde adgjgfybvffbug0 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 700 göst.
20 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 729 göst.
28 Aralık 2022 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,279 göst.