0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
11 aylık bebeğim çok terliyor uyurken kızlar , evin içi serin cam açık zibinla yatıyor altında pijamasi var neden olabilir 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Terlenmicek bir hava yokki çok normal
-Reklam-
0 oy
(163,808 puan) tarafından
turkiye yaniyomus bacim normal
tarafından
Kız burası serin şuanda sıcak değil cam falan da acik gündüz çok sıcaktı evt
0 oy
tarafından
Kız şuan Bn bile eriyorum normal öyle olması 
0 oy
(54,381 puan) tarafından
havayla alakasi yok kendiai terleyen bebektir dikkat et sirtina havlu falan koy terleyen bebek cok zor sorilsiklam oluyo kizimda
tarafından
Yatak bile ıslanıyor dusun terleyince
(54,381 puan) tarafından
ayni ayni benimkide öyle altini degistirirken pijamasinida degistiriyodum az once baktım sırılsıklam sirti havlu koydum
tarafından
Müslin bezi koysam olurmu acaba ya havlu kalın gelmez mı ki öyle yaptım ben, bide ince bişey örtsem üzerine nasıl olurki sadece altında pijama var normalde böyle değildi su 3.4 gündür böyle canım
(54,381 puan) tarafından
o büyük kiz sırtına nasil sokcan şu tükürük mendilleri varya onlardan koy baska bez parcasi koy sırtını rahatsiz etmeyecek terini emecek bisey. cok sicak hava serin demissin belini ört midesi usumesin.terleyen cocugu korumasi zor oluyo
tarafından
Kucuk parça büyük değil o kadar sağol canm
0 oy
(127 puan) tarafından
Canım tiroidi olabilir benim oğlum su gibi terlior herseyine baktırdım genetik dediler en son götür bir doktora baksın herseyine

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
3 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 756 göst.
28 Şubat 2019 Diğer kategorisinde Bir Doğa Annesi❤ (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 106 göst.
30 Ekim 2025 Aile & Aşk kategorisinde asminim09 (355 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 165 göst.
5 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,462 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,484,150 soru

24,272,393 cevap

342,169 kullanıcı

...