Kızlar şöyle diyim benim evimin elektriğini kapattıklarından şüpheleniyorum ilk evlendigim yıllarda eşim yetişemediği için elektriği onlar veriyordu sürekli bağırıp çağırıp evimin sartelini kapatirlardi şimdide gündüzleri evimin elektrigi gidiyor söylüyorum sartel atmış diyorlar önceden seyyar elektrik çekiyorduk ilk evlendigim dönem şimdi evimin elektrigi yapıldı ama sartelim onların orda eşim burdayken matkap çalıştı birsuru alet çalıştı ona rağmen gitmiyordu elektrik şimdi ise niye atiyorki dediğimde kaldirmiyordur diyorlar ama hiç akşam atmiyo bu sartel hatta ben bulaşık makinemi camasir makinemi aksamlari calistiririm sularda ortak olduğu için bağlantıları tazzigi etkilemeyip makineye zarar vermesin diye kaldirmasa akşamda kaldırmadı eşim elektriği çeken kişiyi aramış adam imkansız ben çok yüksek voltajı kaldırabilecek şekilde bağladım demiş dün elektriği yaşar yatircakmis diye faturayı istedim dünden beri sartel atmıyor nedense hergun atiyordu normalde gunahlarinida almak istemiyorum ama sizin düşünceleriniz neler kızlar?