0 oy
1,447 göst.
Diğer kategorisinde (3,552 puan) tarafından
Ya kızlar su an duyduğum sesleri keşke kayıt edip atabilsem. 1 sene önce taşındım bu binaya. Alt komsunun iki çocuğu var 7 8 yaşlarında oğlan 3 yaşında falan da kız. O kız her gece çılgınlar gibi ağlıyor ama nasıl böyle kolu kopuyor sanki. Annesinin de sesleri geliyor sakince kızını sakinleştirmeye çalışıyor bazen hayır kızım şimdi yatacağız ağlama boşuna falan gibi. Bazen banyodan geliyor sesler kızını yıkıyor kız heralde yıkanmak istmeiyor bağırıyor çıldırıyor. Ama bazende... Yapma diye bağırıyor annee babaa acıyor falan diyor. Sadece bir kere kızım çok hastaydı zor uyutmustum çocuklar kapıları çarpıyorlardı uyarmak sessiz olmalarını rica etmek için inmiştim kadın çirkef bi şekilde yanıt vermişti bana. Ne iş yaparlar bilmem hali vakti yerinde dışardan düzgün görünen insanlar. Ama o çocuk ağlaması beni benden alıyor. Şimdi gene 1 saattir avazı çıktığı kadar bağırıyor çocuk. Anne baba sa aralarda konusuyor ama ne dediklerini secemedim anne bi ara biktim ya biktim falan dedi. Bi ara kesildi sesi dedim heralde uyudu sonra tekrar başladı farklı bi tondan ağlamaya. Çok korkuyorum çocuğa şiddet mi uyguluyorlar acaba ne oluyor hiç bilmiyorum ne yapsam ya içim hiç rahat değil 

35 Cevaplar

0 oy
(6,871 puan) tarafından
Canım hemen kötüyü düşünme benim kızım 17 aylık şuan bundan 2 3 ay öncesine kadar gece 1 'den sonra 2 3 e kadar sebepsiz ağlar ağlar susardi hele ne ağlama sanki dövüyoruz canini yakiyoruz o sinirle bende biktim bi uyu artik demişliğim çok oldu ama yinede emin olmak lazım soramaz mısın  
(3,552 puan) tarafından
Kuzum tek sebepsiz olsun da aglasin inan hic onemli degil su okudugumuz haberler yuzunden aklima her sey geliyor. Bugun esim yoneticiyle konusacak belki onlar aoleyi taniyordur hani diye
(6,871 puan) tarafından
Haklısın valla insan korkar oldu en iyisini yapmışsın emin olursunuz rahatlarsın canım
-Reklam-
0 oy
(818 puan) tarafından
Benim oğlanda banayoya girdiginde bagirirdi ağlardi sanki ben banyoda cocuga işkence ediyom korkuyodum banyo yaptirmaya yine oyle bagirip aglayacak diye neyseki artik kendi istiyo banyo yapmayi bi de oralar herseye kiyamet koparircasina aglardi ciglik atardi ben sakinlesmesini bekledikce o daha da sinirleniyodu zamanla düzeldi çok şukur belki o cocugunda sendromlari vardir o yuzden oyle yapiyodur bilemezsinki ama anne yapma baba yapma vurma gibi bagiriyosa orasi ayri 
(3,552 puan) tarafından
Vurma dediğini duymadım hiç ama acıyor dediğini duydum bi bakalım yöneticiyle konuşacağız belki onlar tanıyordur aileyi
0 oy
(2,267 puan) tarafından
2 yaşındaki kızım her gece en az 3 kere aglayarak uyanıyor banyodayken yüzüme su değmesin diye aglıyor çocuk bun aglaması çok normal herşeye aglıyor sebebli sebebsiz. Hemen şiddet uyguluyor gibi düşüncelere girmemek gerek banada bi kere üst komşum sürekli aglayan bebek bu mu dedi evet doğdugundan beri sürekli herşeye aglar dedim konuyu kapattım 
(3,552 puan) tarafından
Kadın biraz fevri iletişimimde yok o yüzden yöneticiye bi sorcaz
0 oy
(669 puan) tarafından
Canım benim hemen polisi ara bence belki başka turlu birsey yapiyolardır o iki çocuk hâla aklımdan çıkmıyo artık kimseye güvenm kalmadı 
(3,552 puan) tarafından
Bende o yüzden kötü oluyorum bi yoneticiyle konuscaz
0 oy
(125 puan) tarafından
3 yasinda Oglumda herseye aglar herseye en basiti oyuncaklarini toplarim anne yapma yapma dedim sana diye oyuncak icin butun binaya duyurur sesini asla banyo yapmak istemez yemek yediririm aglar telefon calinca ben acicaktim diye kiyameti koparir bazi cocuklar herseye mizmizlanip agliyor gece 3 4 e kadar aglar bazen uyumicam diye ben de bazen sesimi yukseltitorum istemsizce duyanda dövüyoruz falan zanmedecek belki cocuk huysuzdur canm
(3,552 puan) tarafından
Inşallah öyledir kuzum işte su haberler falan iyice psikolojimiz bozuldu
0 oy
(51,199 puan) tarafından
aklima cok kötü seyler geldi 
(3,552 puan) tarafından
Allah göstermesin inşallah sadece huysuzdur bi yöneticiyle konuşcaz
0 oy
(219 puan) tarafından
Ben çocukken gece vakti uyanır canım bi şey çeker o alınana kadar barıl barıl ağlarmışım, biraz hatırlıyorum da olabiliyor öyle şeyler çocuklarda
(3,552 puan) tarafından
Inşallah öyledir
0 oy
tarafından

Benim oglum 2 yada 3yasindayken banyo yaptirdigimda oyle aglardiki sanirsin iskence cektiriyorum anne aciyo anne yaniyo anne nolur yapma anneeee lutfen;))) sonra ust komsum tabi biliyo bigun camdan bakarken karsi komsum ust komsuma uzulerek demiski ya bisi diycem bukadin nasil kadin bebeSini banyoda dovuyo cocuk nasil agliyo icim parcalaniyo  sikayet etcek sen nasil duymassin falan ust komsumda tabi aliyi bildigi icin gulmus cunku bikac kere yardima gelmisti korkma demis kadina o bebesine bi tokat bile atmaz bu sesler sadece banyo yaptigi icin geliyo banyo yapmaktan korkuyo diye hele bigun annemle yaptiriyoruz yuzune su geldikce yuzune vura vura morartmis goz altllarini gorsen dayak yemis gibiydi oyle bisidir muhtemelen 

(3,552 puan) tarafından
Tek öyle olsun da ağlasın valla insanin aklına artık binbir türlü şey geliyor psikolojimiz bozuldu
tarafından
Aynen oyle kuzum laf arasinda sorabilirsin vucut dilinden anlarsin bence
0 oy
(6,200 puan) tarafından
Eee inip,bi sorun nesi var diye ve 1senedir diyorsunuz.Bu 1sene de hic mi insan inip sormaz.Belki cocugun problemi var doktora goturmeleei gerekiyor ya da belki siddet uyguluyolar
(3,552 puan) tarafından
Işte bi kere indim kadın üstume yürüdü nerdeyse. Sanane diyip kapıyı kapatır muhtemelen bi yöneticiyle konuşacağız
(6,200 puan) tarafından
Tamam yururse polis cagirirsiniz sanane diyemez hakki yok o cocugu niye aglatiyor ya da ne sorunu varsa soylemek zorunda.Tek o yasamiyor apartmanda
0 oy
tarafından
Şiddet yapan insan.geceleri.yapmaz.sadece canım...malesef.oyle.noktaya geldik ki her ağlayan çocuğa artık.bisiy.mi.yapiyolar.diye.dusunuyoruz.dogal olarak..smdi evin durumunu bilmiyosun çocuk çok  hiparaktif olabilir uyumamak için yapabilir..hasta olabilir..belki kadinin bir.gun yumuşak halini gorursen  sohbet esnasında.sorarsin...
(3,552 puan) tarafından
Inşallah öyledir yöneticiyle konuşacağız. Bak su an gene geliyor ses mesela
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Sana sunu diyim canm 5 yasnda oglum dogdu dgali herseye aglar aglamk degil yırtınıyo resmn misal dun bi poset kaybtmis yatagin ustne koymus kaybettigini sanyo 1 saat basbas bagrarak agliyo yok yani n halt edcemi bilmiyrm huyu bebenin  aksam onune kurabiye koydm neymis parcalnmis babasnn pantolan kemerini takamiyomus vs vs mutlaka bi sebep bulur aglmk icin belki o cocukta benmki gibidr inan anne icin cok zor benm bogazma inyo kalbim agriyo yeminle disimi sıkmaktan guzel anltyrm anlamiyo kiziyrm anlamiyo sessiz kaliyrm anlmiyo 
(3,552 puan) tarafından
Inşallah huyu öyledir kuzum
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Gorumcem geldi kizyla annesinin yanina 2 kat ustumde oturuylr Allahim cocuk duruo durup son ses bagiriyor susmuyor da geceleri de surekli uyanio bagirarak agliuor bazi cocuklarin huyu o ya ins kltu bisi degildir
(3,552 puan) tarafından
Inşallah canım
0 oy
(125,534 puan) tarafından
Belki kolik falandi aglar yaa normal
(3,552 puan) tarafından
Kız kocaman çocuk kolik mi kalır. Ama inşallah huyundandir
0 oy
tarafından
Canım yanlış anlama ama şiddet gören çocuklar ağlamaz çünkü bilirler ağladıkça daha çok dayak yiyeceklerini. Ben annemden hatırlıyorum küçükken  abimle bizi dövdüğü zaman ağlasak, bu sefer de ağlamayın diye döverdi. Ve bu şekilde çıt çıkaramazdık, hep bi suçluluk duyardık annemizi üzdük, bize kızdı vurdu diye. Ama şimdiki çocuklar tam tersi, doyumsuz oluyorlar. Benim kız da 3 yaşına girecek, mesela burnu geceleri tıkanıyor ve serum fizyolojik ile açmaya çalışırken o da bana çok bağırıyor, yapma diye. Komşulardan çok utanıyorum inanki. Kim bilir neler düşünüyolardır. Babası işten gelince yemek hazır olana kadar gezdirir, parklara götürür, ne isterse alır, ama eve gelirken sinir krizi geçirir bizim kız her seferinde babasını tokat manyağı yapar, vururken gözlüğü düşüyor adamın. Ben babası kadar sabırlı değilim, dün gece uyumamak için direndi ve karnı tok olmasına rağmen evde olmayan ne varsa bir bir istedi. Evimizde olmadığını söylediğim zaman çığlık çığlığa bağırıp bana vurmaya başladı. Ben de ona bağırdım artık yeter diye. Saat gecenin 1'i ve uyumamak için bunları yapıyor yani. Ama senin de küçük çocuğun varmış, uyarınca ben olsam yerin dibine girerdim, imkanım varsa müstakil eve taşınırdım. Kul hakkına giriyor sonuçta. Yüzsüzlük yapmış kadın.
(3,552 puan) tarafından
Kuzum çocuk ağlaması sesini bir yere kadar tolere edebilirim sonuçta benim de bebeğim var seneye belki o da öyle her şeye ağlayan bir çocuk olacak. Ben kapı çarpması sesleri için inmiştim fevri çıkışmıştı. Benim korktuğum çocuğa bi şey olmasın Allah korusun. Dediğin gibi inşallah huysuzluktan yapıyordur da tek ağlasın önemli değil
tarafından
Anladım canım Rabbim hepimizin evlatlarını korusun herkese merhamet versin.
0 oy
tarafından
Benim komsularda sen gibimi düşünüyor yoksa ay 2.5 yasinda oğlum mesela oyuncaklar üst üste durmasa saatlerce eti koparılmış gibi ağlar bu cocuklar hir değişik 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 798 göst.
6 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Cinar_efem00 (417 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 936 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Eda06 (3,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 167 göst.
31 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 284 göst.
27 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hatice 25 (399 puan) tarafından soruldu

407,420 soru

12,229,520 cevap

36,847 kullanıcı

...