Canım ben hiç katılmıyorum. Böyle düşünmeyi bırakın. Çocuk size Allah'ın emaneti. Hem anneye hem babaya. Anneler daha bebeği rahmine düştüğü anda sahiplenirken babalar malesef çoğu zaman baba dediklerinde sahiplenme ye başlıyorlar. İlk başlarda 3 kişi yaşamak da zor gelir düzen bozulur uyku bozulur eşlerin birbirine verdiği ilgi düzeyi bozulur ama her şey geçici.
Benim kızım ilk doğdu kocam çok üzülüyorum çok küçük ona iyi bak demişti bakalım dememişti. eve geç geldi çocuğum var diyemedi. Kız gece ağladı kqvga ettik. İlgi gösteremedim kavga ettik. Bir yere gittik sorun çıktı. Uzunca bir süre bir yere gidemedik emzirmeden dolayı sorun çıktı ve dqhası. Ne zaman ki kızım baba dedi büyü dü ne zaman ki kapıda karşıladı evet ben babayım dedi öptü kokladı. .
Şimdi kapıyı kızım açar. Her akşam ekinde birşeyler alır getirir. Sabahları kızımız yatağa girer ikimizi öper. Canım Ailem der. O kadar sahiplendi ki hem evliliği hem evini hem kızını hem beni. Şimdi bizsiz bişey yapmak istemez.
Uzun lafın kısası senin bu sözünü onaylayanlar yeni doğum yapmış olanlar olur. Sevgi saygı oldukça ve tabi anlayış o çocuk evde neşe olur ses olur huzur olur mutluluk olur anneye arkadaş olur eş olur ev olur herşey olur. Kendini böyle düşünüp de hiç üzme her zman şükür et. Zamanla anlayacaksınız