0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ne olur yardım. Yenidoğandan beridir banyosunu hep ben yaptırdım. 10 aylık olacak Daha hiç ağladığını duymadım neredeyse ama son 20 gündür felan banyoya girer girmez ağlıyor. Banyoya girince Mutlu olan çocuğu banyo yaptırıp çıkana kadar susturamıyorum. Sıcak ya da soğuk suyla temas etmedi, sadece eşim tam bu korkusunun başladığı sıralarda kaynanama götürmüştü, orada beline kadar kakası taşınca kaynanam banyoya sokmuş yıkamak için poposunu felan, orada çok ağlamış ama biliyorum o da dikkat eder sıcaklığına felan suyun. O günden sonra bana da sordular hatta sürekli böyle mi diye. Ben bunu unutmuştum şimdi yine çığlık çığlığa ağlayınca banyoda aklıma geldi bu durum. Neden böyle olmuştur bilmiyorum ama sürekli sarılmak istiyor sadece. Evin içerisinde asla böyle değil, sadece banyoda. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Senden başkası ona müdahale etti diye korkmuş olabilir
tarafından
20 gündür azalması gerekmiyor muydu peki. Ben onu dizime oturtup yıkardım şimdi yenidoğan gibi kucağıma yatırıp öyle yıkıyorum yavaş yavaş ama yok bana mısın demiyor
tarafından
Bak canım benim oğlum 11ayina kadar suyu çok sever saatlerce suda durmak isterdi ameliyat oldu başından tam 16ay oldu hala başına su dokturmek istemiyor öyle ağlıyor başına su gelince korku oluşunca geçmiyor sen ne yaparsan yap
tarafından
Çok geçmiş olsun. İnşallah geçer o zaman tek şey zaman
tarafından
Aynen öyle zaman tanımalisin güvene ihtiyacı var şimdi banyoya giriyor ama başına az az su döküyoruz onunla o şekilde ağlamadan duruyor
-Reklam-
0 oy
(3,897 puan) tarafından
Donem donem olabiliyo cnm bizmki de bayilirdi sonra bi ara deli gibi agladi sonra simdi fena degil..oyincak koy banyoya ve o istemeden bisey yapma..yani hadi gel oyuncaklarini yıkayalım de köpükle  fln..eline minik maşrapa ver hadi bunu hayvanlarina dok kendine de dök de..kafasndan en son su dok ve onu da oyuna kat..bak simdi 1 2 ve 3 dicem hüp hüp hüp fln tarznda:) biz bole uyum sagladik tekrardan cnki
tarafından
Kız ondan anlamıyor ki daha küçük, desem de öyle bakıyor sadece zaten oyuncakları var koyuyorum ama yok bana mısın demiyor. İnşallah dönemseldir
(3,897 puan) tarafından
Sen konis yine de cnm olsun zmaanla rutine alisir yani
0 oy
(14,155 puan) tarafından
Oğlumda aynı şeyi yasadi 7 aylıkken başladı bu korku tek başıma yikayamiyordum artık eşim kucaginda tutuyordu bende yıkıyordm yine de çok ağlıyordu bu bir haftadır suyla oynamaya bayılıyor çıkarırken ağlıyor hatta 15 aylık şuan sabret canım biraz 
0 oy
tarafından
Bir anlık korku olmuş anladigima göre oyuncakla falan sevdirebilir misin acaba
tarafından
Deniyorum canım ama yok hala geçmedi beklemekten başka çare yok sanırım

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 217 göst.
17 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde kaavimsi (2,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Damla kahya (61 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 62 göst.
0 oy
3 cevap 74 göst.
3 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Alisim49 (2,553 puan) tarafından soruldu

414,219 soru

12,466,090 cevap

46,898 kullanıcı

Kategoriler