Canim benim ilk bebegim ilk korunmasiz iliskimde olmustu. Sonra 6sene ara verdim. Cok kasik agrilarim vardi doktora gittim miyom varmis ameliyat oldum yas 34 dedim 2.yi yapim artik sikinti cikmadan. Ama hamile kalamadim adetimde duzensizlesti birden yine doktoea gittim bana hormon testi yapti ve yumurta rezervim cok dusuk cikti. Sen erken menepoza giriyorsun acilen tup bebek yap anca o sekilde hamile kalirsin dedi.hatta Tren kaciyor tup bebek icin bile acele et o bile dusuk ihtimal gebelik icin dedi. Ben okadar uzuldum agladimki birdaha cocugm olmicak oglum tek kalicak die. Hemen yumurta takibine basladim igneler falan ama o ay hamile kalamadim. Devam etmedim cunku cok kafama takmistim yipratiyordum kendimi. Ve birden kendiliginden hamile kaldim. Dusuk oldu. Kurtajdan sonra hemen yine hamile kaldim ve cok sukur bir kizim oldu. Dogal yolla. Doktorun olmaz demesine ragmen. Nette corekotu bal tarcin kuru vsr ben onu yaptim . ve oay hamile kaldim. Birde prowomen die bi virtamin aldim o ay kullandim. Kahve ve sigarayi azaltttim. Bunlari yaptigim ay hamile kaldim. Onemli olan sayi degil kalitesi. Sen vucuduna iyi bak kaliteli tek bi yumurta bile yeterli