0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar iki gündür kahvaltıdan yarım saat önce bi fincan içiyorum. Ne zaman işe yaramaya başlar ne zaman kilo veririm acaba 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok s...o sap suyu ya cırcır
(8,585 puan) tarafından
Allah seniii  :))
tarafından
Ya benim niye öyle olmadı ki ya herzman ki gibi bi değişiklik olmadı metabolizmamda:(
tarafından
Kayısı çayı  iç o zaman
tarafından
Aslında düzenli günde iki defa hep ama daha fazla olmuyo
-Reklam-
0 oy
(1,110 puan) tarafından
Kilo vermek için değil bildiğim kadarı ile  vicuddaki ödemi atıyor yani haliyle zayıflamış oluyorsun ama yağ yakmıyor diye biliyorum sabahları aç karna ceviz suyu iç :) buna kefilim hem tokluk hissi veriyor hem kabız olmuyorsun
tarafından
Cevizi su da mı bekleticem canım nasıl oluyo ceviz suyu ne kadar içmem laızm ne kadar kilo verdiriyo :)
(1,110 puan) tarafından
Evet geceden bir su bardağı suya ceviz içini islatiyosun üzerini kapat sabah aç olarak iç şu kadar zayıflatıyor diyemem çok kalori alırsan yine zayiflayamazssin ben ictigimde iştahımı baya kapattı diyet yaparken hep kabız olurdum aksine hiç kabız olmadım tokluk hissi ve bol protein var :) o sayede 5 6 kilo rahat vermiştim
tarafından
Çok teşekkür ederim canım mutlaka denicem bunu inşallah veririm bende :)
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Bence en az 1 hafta devam etmelisin
tarafından
Çok kararlı başladım kilo vermeye inşallah çok düzenli olcak hemen gitsin göbeğim ya
(6,073 puan) tarafından
Göbeğin odemle gitmez ki ona spor lazım
tarafından
Sabah akşam spor yapıyorum canım sürekli mekik çekiyorum biraz gitti ama tam düz olsun istiyorum
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Ödem attırıyor canım hem de iştah kesiyor düzenli kullansan yediklerine dikkat etsen hafta 2-2 buçuk kg gidiyor ben bir haftada 2 kilo verdim 
tarafından
Ayy ciddi misin öyle olursa iki haftada 4 kilo çok iyi olur ya. Peki günde ne kadar içsem işe yarar ki
(2,831 puan) tarafından
Valla canım ben bir kahvaltı öncesi birde ara öğün yerine 1 kupa bardak içiyordum iki kere içiyordum ayriyeten gece arada yoğurt pul biber limon kürü de yapıyordum
tarafından
Bende o şekilde yapmaya çalışacağım inşallah canım teşekkür ederim
(2,831 puan) tarafından
Rica ederim canım ☺️
0 oy
(3,355 puan) tarafından
Bende denemek istiyorum ama emziriyorum sorun olur mu acaba
tarafından
Sütte fazla olmasa da tadında değişiklik oluyomuş onun dışında başka bi sorun yok benim bebeğim için sorun olmadı çok şükür emiyor

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 85 göst.
1 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Huzurumm (1,175 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 205 göst.
31 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Efsun88 (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 182 göst.
1 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 182 göst.
28 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,454 soru

23,665,622 cevap

309,232 kullanıcı

...