0 oy
327 göst.
Aile kategorisinde (75 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
MiKızlar benim çocukluk arkadaşım yanı amca kızım birlikte büyüdük dügünümd iki gün kalmıştı kardeşinin dügünü için gelmişti benimkine beklemedi gitti arabaları da var eşi patron ben onun oldugu yere gelin geldim kaç ay sonra bana geldi ben değil eşim ona sitem etti yine uzatmadım kürtaj oldum aramadı evi taşıdım onun kaynasın evi de burda ona gelince beni aradı tek evime geldi hürmet ettim ben onun evine gittim eli dolu bizi akşama kadar aç bıraktılar yemek teklif bile etmedi bana geldi eli boş benden daha zengin bide evimden gitti beş ay geçti bir gün olsun aramadı ben yine msj attım iki kere bugun beni dört defa aradu ben eşimle konuşuyordum o an bana gelecekmiş benimde zoruma gitti beni kullanıyor açık açık evime gelip yiyip içip gidiyor sonrası yok aylarca bende şaka arası sitem ettim kuzen şaşırdım aramanı görünce bana demediğini bırakmadı saat kaç yatamadım sinir üzüntüden  

6 Cevaplar

+1 oy
(289 puan) tarafından
Birlikte büyüdüğüm kız kardeş gibi sevdiğim amcamın kızını bir kalem hiç acımadan sildim sırf bu sebeplerden dolayı.

Açtım telefonu senin buraya yazdığın gibi aklımda kafamın içinde beni üzen ne varsa hepsini kustum hiç gocunmadan. Kayınvalidesi 2 sokak ileri de oturuyor onca şey yaşadım ne aradı ne sordu bir daha. Ölümlerden döndüm 7 saat ameliyatta kaldım kanser oldum bir kere aramadı beni. Demek ki ben onu gözümde fazla büyütmüşüm. Simdi aklıma dahi gelmiyor ne hali varsa görsün, bana uzak Allah'a yakın olsun.

Sende aynen benim gibi yap ne varsa dök içini rahatla

Oh miss gibi :D 
(5,727 puan) tarafından
Helal olsun sen zaten kendi ayakları üzerinde durmayı bebekken öğrenmişsin önce Allah sonra yavrun var senin.. maşallah güçlü kadın
(289 puan) tarafından
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)
(5,727 puan) tarafından
Rica ederm canım
-Reklam-
0 oy
(12 puan) tarafından
Bunun için canını neden sıkıyorsun ben senin aksine laf sokar soktukça rahatlardim haklı olduğun halde sen üzülüyorsun bu saçma bence canım bakış acini değiştir sonuçta ekmeğin asın ondan gelmiyor ona bı muhtacliginda yok pozitif bak kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran
(75 puan) tarafından
Haklısın kardeşim de çok agır konuştu hamilelik taktım ister istemez i
(12 puan) tarafından
Hamilelikte bende öyleydim şimdi lohusayim 19 gün oldu doğum yapalı bende sınır çok fazlaydi herkesin burnundan getirdim kimse bişey diyemiyordu beni belki yadirgarsin ama iyi olduğun sürece herkes tepene çıkar mesafeni ve sınırlarını belirle hiç bişey düşünme hamileliğin tadını çıkar kimse senden ve bebisten daha önemli değil
0 oy
tarafından
Az insan çok huzur . Çıkar hayatından 
0 oy
(865 puan) tarafından
Nerenin hint kumaşı bu
0 oy
(9,242 puan) tarafından
Benimkiler ewlendim gelemdi.eeime gelmedi hamile kaldım 7 .ayda öğrenmişler... Amca kızı dersin bide.  İrinden duymuş yazzdi bana en son dedim daha arama sorma 
0 oy
(11,508 puan) tarafından

Hem suçlu hem güçlü. Sil gitsin hayatından

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Powerpufff (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
17 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Bizimkz12 (2,936 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 176 göst.

401,251 soru

12,009,195 cevap

36,196 kullanıcı

...