0 oy
177 göst.
Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından
İyi geceler kızlar. Ben açıköğretim çocuk gelişim bölümü okuyorum üniversite. 1. Senem bitti 2 yıllık bu arada. Birde kızım var 15 aylık. Kaynanamlarla birlik duruyoruz . Kızlar çalışmam lazım benm ama eşim hicbi yerde izin vermiyo sadece anaokulunda çalışabilirim ona karismiyo okuduğum için . Şimdi stajyer gibi görme ihtimalim var mı ozellerde yada devlette bilginiz var mı . Eğer gidebilirsen kaynanam bakcak kızıma yada eğer alırlarsa kızımda götürmeyi düşünüyorum . Sorun şu çalışabilme ihtimalim var mı alım yaparlar mı acaba . Çünkü eşim para tutmayı bilmiyo ve çalıştığını babasına veriyo ev borcu ödediğimiz için babasida bana 150-200 TL aylık harçlık veriyo ve yetmiyo haliyle kızım için kendim için eşim için harcaniyo bu para çalışmayı çok istiyorum ya 

5 Cevaplar

0 oy
(2,493 puan) tarafından
Staj yapamazsın canım. Yapman için örgün eğitimde olman lazım diye biliyorum. Bölüm okuyorum sonuçta çalışmak istiyorum dersen çok cüzi bir miktar tutarlar maaşını. Devlet alımı çok zor. Kaç yıldır özel sektördeyim biliyorum az çok. 
(975 puan) tarafından
Tamm canm teşekkür ederim
(2,493 puan) tarafından
364 puan almışsın sıralaman kaçtı? Örgün eğitim de olurdu sanki. Dört yıllık falan. Kötü bir puan değil
(975 puan) tarafından
Ya örgün istemedim hamileydim o zamna bebek felan uğraşamam diye
-Reklam-
0 oy
(1,667 puan) tarafından
Staj örgun ögretimde oluyor cnm aciktan staj olmuyo diye biliyorum 
(975 puan) tarafından
Tamm canm teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Canım bende liseden bitirdim ama 7 yıl içinde önce mezun oldum.o zmaan açıktan çocuk gelişim.bolumu.okunmiyordu .sosyal hizmet vardı..kaç puanla aliniyo .bilgi verirmsn bnde.istoyorum.bitirmeyi..duan.iki çocuğum var..bnde.ileridr çalışmak istiyorum eşimde sadece anaokulunda izin veriyo..çocuklar buyunce yani..
(975 puan) tarafından
Kuzum puan sınırı kaç bilmiyorum benm puanim 364 tü .sınavlar felan pandemiden dolayı online yapıldı bu sene .
tarafından
Bu sene kaçırdım ama seneye gircem.ins.
0 oy
(185 puan) tarafından
Açıktan okuyorsun 2. Yilda staj oluyor ama pandemi dolayısıyla staj değilde ödev şeklinde yaptılar.. benim zamanimda  staj gördüm ben üniversitenin anlaştığı devlet okullarında stajı tamamladık ama stajdan para almıyorsun.. mezun olduktan sonra çalışabilirsin bulunduğun ildeki yada ilçedeysen oranın milli eğitim müdürlüğüne başvuruda bulunuyorsun ücretli öğretmenlik için.. e devlettende yapabilirsin.. boşluk olan anaokullarina seni yönlendiriyorlar ama ilk öncelik başvuru yapanlar arasında 4 yıllık çocuk gelişimi yada okul öncesi varsa onlara öncelik verilir bu şans işi.. özel kreşlerde çoğu tecrübe arar ama sen yinede okulu bitirdiğinde başvur asgari verende olur çok cüzi bir miktara köle gibi çalıştığında olur bu tamamiyle kurumla alakalı.. 

Yani vazgeçme okuyorsun zaten gerekli yerlere bitince başvur kısmet bu belli olmaz..  
(975 puan) tarafından
Yaa tamm canm teşekkür ederim inşallah hallederim bende

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 470 göst.
7 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,273 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 542 göst.
13 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (920 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 345 göst.
+1 oy