0 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından
Ya kızlar 34 günlük bebeğimin kalbi çok hızlı atiyo ben normal diye düşündüm ama bebeğimi görenler hızlı atıyor dediler bazıları ise normal dediler korkuyorum ya bebeğimin kalbi çok hızlı atıyor normal mi acaba yeni doğmuş diye mi öyle hızlı atıyor burnu da tikali bebeğimin acaba burnu tıkalı diye mi öyle burnunu temizleyince de aslında yine hizzli atıyor sizin bebekleriniz oylemiydi yalvarıyorum cevap verin korkuyorum

9 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Bir sakin ol once sen iyimisin bebeğinde birsey yoktur sen hir sakin ol gerekirse biz sana ambulas çağırayım polis cagiralim sen arayamiyorsan 
(1,063 puan) tarafından
Stres yapma canım müsait bı zamanda kardiyoloji ye götür bebeisitek odak noktan bebeğim olsun ayakalrinin üstünde durabilecek yaştasın canim
-Reklam-
0 oy
(644 puan) tarafından
Cnm.bebeklerin kalbi hizli atar zaten korkma 
0 oy
(289 puan) tarafından
Normal bir durum evham yapmayın lütfen.
0 oy
(4,102 puan) tarafından
Ya sen iyimisin şuan ne yapyosun o olaydab sonraaa
(301 puan) tarafından
Bende çok merak ediyorum gerçekten sabaha karşı açtığı postu okudum gerçekten uyku tutmadı
0 oy
(483 puan) tarafından
Cocuk kardiyoloji götür canim TASİKARDİ  olabilr 
0 oy
(25,224 puan) tarafından

Bizimkide öyleydi canım doktora sormuştuk bize gülmüştü alemsiniz diye :D yani gayet normal bebeğin kalbi hızlı atar

0 oy
tarafından
Bebeklerin kalbi hizli atar, herkese karşı sen tek olduğunu bilip dik olmak zorundasın o ananı babana söyle sana yaşattığının bedelini ödesin sen dayanıyorsan o da dayanır hicbir seyi omzunda tasimak zorunda değilsin yak hepsini kendi ateşlerini söndürmeye dönsünler seni bıraksinlar
0 oy
(935 puan) tarafından
Üsütmüs olabilir canm hemen acile götr
0 oy
(124,432 puan) tarafından
sakin ol bi yaa
(301 puan) tarafından
Cok panik bir bayan yaşadıklarından dolayı sanırım Allah yardımcısı olsun

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 455 göst.
4 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu