+1 oy
1,003 göst.
Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Hanımlar hamılelıkte nasl ve neyle temızlıyorsunuz ben göremedığim icin permatıge gecerim kolay oluyor diye ama onda bıle göremiyorum ayna koyuyorm ama becerememişim geçen doktora gittiğimde doktor kendin mi temizledin dedi güldü resmen doktoruma samımıyız bayan kendisi zaten ama yıne de utandım bazı yerleri alamamışım:)) cok utandım bida oraya gidemem akıl verin bana lütfen

28 Cevaplar

0 oy
(2,111 puan) tarafından
Şükür evlenmeden lazer yapmıştım vicudum temiz 
(100 puan) tarafından
Oh mis valla ne güzel bende öyle düşünüyordum hamılelıkten önce gidicek tim plansız olunca böyle oldu ama ıkıncıye kesın çözüm yaptırcam
-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından
 cerrah Eldiveniyle
(5,451 puan) tarafından
3 sene öncesinin postu. Cevap yazmadan önce post tarihine bakarsanız eski postlar yenilerinin önüne geçmemiş olur :))
(36 puan) tarafından
Canım kusura bakma önüme çıktı nasıl olduysa bilemedim
(5,451 puan) tarafından
Bir posta girip cevap yazıp, anasayfaya dönmeden sayfayı aşağı kaydırarak aşağıdaki postlara bakarsan, oralarda eski postlar çıkıyor :) tekrar ana sayfaya dönmen lazım :)) hiç sorun değil. Alışırsın zamanlar :)
(7,441 puan) tarafından
Burada yeni arkadaş galiba o yüzden aşağılara inip tıklamış
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Ben ağdaya gittim hep
0 oy
tarafından
Ben agdaya gittim 
0 oy
(9,937 puan) tarafından
Doktorlar oraya bakmıyorlar bıle bakmadan işlem yapıyorlar da o nasıl bakmıs da fark etmiş 
0 oy
(6,245 puan) tarafından
Hamilelik oncesi lazere gitmistim buyuk rahatlik :) 

Sadece dudak kisminda 5-10 tane vardir. Onlarida ayna koyup eldivenle aldim canim. 
0 oy
(857 puan) tarafından

Aha 25 oldum yook alamıyorum. Yarısı kalıyor. Üst kısımlar hep kalıyor karnım da aşağıda gibi zaten o da acıtıyor. Ben de zorlamıyorum oluruna bıraktım :D

0 oy
(3,210 puan) tarafından
Karnim buyuyesiye kendim aldim sonrasinda kuafore gittim agda kullandigimdan cok cikmadi zaten yoplamda 2 3 kez anca gitmisimdir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 416 göst.
7 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (404 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
14 cevap 517 göst.
30 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (161 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 143 göst.

Kategoriler