0 oy
270 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Burayı kullanalı 34 hafta oluyor . Yanlız bu uygulamanın bu özelliğini kesfedeli 2 hafta oldu. Ilk etaplarda çok eğlenceli bilgilendirici ve fikir almak için iyi bir yer olduğunu düşünmüştüm.  Lakin sonradan bir baktım öyle insanlar öyle saçma şeyler söylüyorlar ki. Midem bulandı.  Ki ben hamileyim malum psikolojimde pek iyi değil.  Burayı bu insanlar bu hale getirmemeli bence . Müstehcen şeyler yazıp hepimizin kafasında yer ediniyorsunuz . Hayatın gerçekleri hangileri az çok ayırt edebiliyoruz . Bir koyun bir sürünün adını kirletir ya aynı o olay misali.  Ki ben bunları yazanlarin kadın değil erkek olduğunu düşünüyorum.  Etimle kemiğimle nefret ettim kötü yürekli insanlardan.  Aranızda bu hesabı nasıl silecegimi bilen biri bana yardım edebilir mi? Allaha emanet olun iyi insanlar.

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Burda iyi olduğu kadar kötü insanlarda çok mevcut yani 3 yıla yakın burdayım nerdeyse bu kulaklar çok şey duydu gözler neler gördü zaten admin de demişdi özel bişey paylaşırken dikkat edin diye erkekler de var tabikide Allah a emanet ol 

-Reklam-
0 oy
tarafından
Admine yaz canm siler 
tarafından
Nerden yazabilirim
0 oy
(10,047 puan) tarafından
Admine mesaj at canım 
0 oy
tarafından
Sende Allaha emanet ol canım admine yaz siler hesabını 
0 oy
(6,680 puan) tarafından
Az onceki annesiyle esiyle ilgili olanimi diyorsunuz?
tarafından
Bir insanın yalan söylemesi için şizofreni olması gerekir bence bunun yalanı dolanı olmaz gördüğümden beri kendime gelemedim bende
(302 puan) tarafından
Bende abla çok kötüyüm midem bulanıyor o kadını düşünmek bile istemiyorum
tarafından
Off Allah ım keşke görmeseydim yaa:(
(6,676 puan) tarafından
Bahsettiğiniz postu görmedim kaldiril dimi acaba
tarafından
Evet kaldırdı kendisi

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
5 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu