0 oy
432 göst.
Diğer kategorisinde (1,662 puan) tarafından

Sinirliydi bende ne oluyor dedim konuş dertleşelim biz en sonunda baş başa kalıcaz kızımız dahi evkenip gidecek kapalı kutu gibi durma anlat hafifle ... Oysa bana diyor boş boş konuşma sanki film çekiyoruz ... Bende dedim ben heo adım atıyorum sen bir kere bana bişeyim varmı diye sormadın ama ben yine soruyorum dedim hep kırıp dökerel ireli gidemüzsin dedim 

Hep ben adım atıyorum hep bir şeyleri belki düzelir umudiyla yaplyorum,çünki sözlerim tam kalbimden kopuyor o yüzden karşımdaki şahsada dokunur snaıyorum ama malesef ben fazla duygusalım açık açık ortada ne seviyor ne de deyer veriyoe ... Ben hep adım atmakdan düzeltmeye çalışmakdan artık vazgeçmek istiyorum onu kötü durumda gördüğümde acımakdan vazgeçmek istiyorum ... Az önce aramış 5 kez her halde bir şey lazımdı ama geri aramadlm geç gördüm ve aramadım

1 cevap

0 oy
(74 puan) tarafından
Ara beni aramışsın bişey mi oldu diye sor sen sevgin yüzünden bu şekilde olabilirsin ama zamanı gelince vazgeçmeyi niliceksin zamanı değil demek ki sadece kendini üzme 
(74 puan) tarafından
Sen adım atma sadece bekle karşılıksız kalmak çok kötü hissettiriyor bir çok kez yaşadım ama kendimi geri çektiğimde bunun etkili olduğunu gördüm sadece bekle gözlemle neye nerde nasıl tepki verdiğini ölç senin davranışlarının hangisine nasıl karşılık veriyor bak
(1,662 puan) tarafından
Deniycem inşAllah beceririm çok saol canm derdime ortak olduğun için
(74 puan) tarafından
Ne kadarlık evlisin bilmiyorum bu sorunları ne zamandır yaşıyorsun ne kadar yıprandın onuda bilmiyorum ama 1 buçuk yıldır bende bazı şeyler yaşıyorum ve deneyimim bu umarım yardımcı olmuş olurum üzülmeye değmiyor sadece bunu unutma
(1,662 puan) tarafından
Kuzum 2018ddn ssvgiliyiz 19da evlendik zaten biraz sevgili olduk ve bu sorunları yaşadım malesef ***** kafam keşke zamanında ayrılsaydıç hep kiç ne der diye korkdum şumdide acısını çekiyorum
(74 puan) tarafından
Sevgiliyken ki sorunlar evliyken de sürüyor :) hiç şaşmaz sanırım bu durum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 722 göst.
21 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 498 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 455 göst.