0 oy
193 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (282 puan) tarafından
 benim oğlum 5 buçuk 6 aylıkken emerek uykuya daldığında elleri ve kolları titriyordu bizde biraz gözlemledik ten sonra doktor araştırmasi yapıp Ankara şehir hastanesinden randevu aldık ve eeg ve ultrason çekildi herşeyin normal olduğunu büyüdükçe geçeceğini ve bu aylardaki bebeklerde normal olduğunu söylediler neyse içim bı rahatladi ama yinede titremesi devam ediyordu 1 yaşına kadar falan tamamen kayboldu ama 1 yaşından sonra tekrar başladı ve biz bu sefer korktuk tekrar iyi bı nöroloji doktoruna götürdük ama yine bize aynı şeyleri söylediler ve geçici olduğu beyinde herhangi birşey olmadığını söylediler bı yine aynı sekilde eve geldik şu an oğlum 18 aylık olmak üzere oğlum hala titriyor ve ben doktorların birşey yok demesine inanmak.istiyorum çünkü oğlum akranları ne yapıyorsa onları yapıyor erkenden yürüdü falan yani birşey olsa akranlarıyla aynı olmaz dimi birşeyler eksik olur bı akıl verin istiyorum 

Bebek bakiminda bı arkadasin bebegide titriyormus bana ulaştı ama onun bebeğinin vitaminleri eksikmis ondan titreme oluyormus bizim herseyimiz normal ama yinede oğlum uykuya daldığında 15 20 saniye gibi bı titremesi oluyor 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Korkutma kendini öncelikle bunu zaten doktorlar açıklamış bak dedin Sende bütün aktiviteleri iyi diye bence bişeyi yokdur olsa her şekilde anne gözünden asla kaçmaz farkederdin

-Reklam-
0 oy
(282 puan) tarafından
Kimsenin bir fikri yok mu 
0 oy
tarafından
Komple vücudumu benimkide yeni doğduğunda ayağı titrerdi tek ayağı sekiz aylık oldu bir aydır falan yapmıyor mesela aniden dokunsa falan titriyordu
(282 puan) tarafından
Tüm vücudu titriyor ama nöbet olsa doktorumuz tutttugunda durmazdi dedi tuttugumda duruyor
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Titreme denince aklıma direk nöbet geliyor ama mt eeg çekilmiş öyle olsaydı onlarda çıkardı. Bir şey yoktur içini ferah tut
(282 puan) tarafından
Evet haklısın doktirumuz da öyle dedi nöbete dair bi bulgu yok dedi eğer tuttugumda duruyor ise nöbet değildir dedi tuttugumda duruyor
(1,456 puan) tarafından
Refleks olarak yapıyordur canım
(282 puan) tarafından
Yok kuzum refleks olsa bilirim ama değil bu sefer bı pedegoga gidicez bakalım bebek bakımında bı arkadaş söyledi
0 oy
(48 puan) tarafından
Cok sukur her film cekilmis kotuye yonelik bisey yok.acaba cocuk korkuyormu fakan ne bilim.hep yatirirken duayla yatir sesli oku yada sesli dinlet.felak nas ayetel kursi bunlari sk sk oku cocuguna rabim yormasin seni

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 18 göst.
0 oy
3 cevap 80 göst.
0 oy
1 cevap 35 göst.
9 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,490 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 167 göst.
15 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,358 puan) tarafından soruldu

409,603 soru

12,313,670 cevap

38,782 kullanıcı

Kategoriler

...