Kocami cokk ozledim kizlar 6 aydir gormuyorum kucuk kara bocegimi cok kawgamiz dowusumuz oldu ama bu postta herkez iyi anilarini yazsin hadi buda kocamla ben resim atmak istiyen atsinda bizde gorek
Bulusmustuk sonra eve dönerken yarı yolda indik otobusten essekler gibi yuruduk sırf el ele tutucaz diye
Kötü anımız pek yok şükür. İnşallah sende tez zamanda kavuşursun
Bu da biz ahahha
en kötü günümüz böyle olsun inşallah iyki var canım kocişim ♥️ Allah kavuştursun canım sizide inşallah
Aklıma gelen en güzel en komik olay cok aslında kötü zamanlarımızda olsa o benim kocam
yüzük almaya gittik adam tarih soruyo 13 11 diyeceğine 11 13 dedi adam baktı güldü emin msin abi dedi evet dedi 11 13 mü dedi 13 doğru 11 değil miydi dedi 13 ay mı var askım demiştim heyecandan karıstırmıstı
Allhim herkez in yuvasını güzel eylesin inş başta çok sorunlar yaşadık ama hersey bitti çok şükür bide miniğimiz oldu bizim kadar mutlu olsun herkez inş
Bu da benden olsun ' resim gitti
Günlerden 4 kasım 2017 imam nikahımız kıyılmış düğün hazırlıklarındayız ve tanışmadan o zamana kadar 7 ay boyunca hiç el ele tutuşmadık haram diye. Beni galata kulesine götürdü ilk defa orda elimi tuttu arkadan kucakladı beraber manzara seyrettik ..ömrüm boyunca unutmıcağım anılarımdan birtanesi )) Rabbim herkesin eşiyle arasına muhabbet evine huzur versin inşallah
1,486,768 soru
24,306,195 cevap
344,416 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın