0 oy
269 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bebeğim 3 aylık 1 saat önce çekyattan düştü. Mesafe kısaydı yüzüstü düştü hemen sustu kucağıma alınca da. 1 saattir oynatıyorum hareketleri gayet normal, gözde kayma ya da kusması da yok. Ama karnı çok aç eğer emzirirsem hemen uyuyacak zor duruyor yani. Ne yapayım 1 saat daha beklemeli miyim? 

4 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım uyusun ama 2 saati geçirme kaldır doktor kızım her düştüğünde derdi biraz gözlemle sıkıntısı yoksa çocuğu uykusuz bırakmanın anlamı yok ama 2 saate bir kaldır demişti ben ne çektim o dusmelerden 
tarafından
Çok teşekkür ederim canım, bşraz emzirdim zaten onunla bile uyudu uyuyacak gözleri. Çok sağol
(3,102 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim gene kontrol edersin uyandırıp içini ferah tut
tarafından
Tamam canım öyle yapayım çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ters bir durum olsa belli olur bizde tam 3 aylıkken  düşürduk cekyattan daha yere battaniye  serip  orda yatirin artik hep düşecektir  dönmeler  başlamış  demektir  yuksek yerde bırakmayın  cekyat koltuk kendi yatağın tedbir olarak yerde olsun
tarafından
Ablamlara geldim misafir olarak  yeğenimin beşiği var onda yatıyor ama emzirmek için yanıma almıştım artık ne olduysa uyuya kalmışım. Artık tövbe bir daha yanıma yatırıp emzirmem. Ders oldu bu da  bana
tarafından
Bende hergun gunduz cekyatta yatiriyodum daha yatirmam demistim☺️ yanina alip emzirme zaten  yastığını  koy dizlerine bebegide koy emsin uyusun yerine koy uyursun  ezilir yaninda Allah korusun oyle yatma henuz cok küçük
tarafından
Yok canım artık yapmam zaten, çok teşekkür ederim :)
tarafından
Rica  ederim canım benim
0 oy
(30,406 puan) tarafından

Kıyamam çok küçük dikkat edin 

tarafından
Yok yok bundan sonra tövbe uykuluyken yanıma almam
0 oy
tarafından
Nasıl düşru çok mu kenara koydun canm yaa dikkat et birdahaki sefere 1 saat daha oynat yinede
tarafından
Çekyattı canıım daha dönemiyorda nasıl oldu anlamadım valla, çok şükür iyi bir şeyi yok şimdi ama bana da ders oldu bu

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 306 göst.
3 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
+2 oy
1 cevap 122 göst.
0 oy
5 cevap 270 göst.
+1 oy
5 cevap 262 göst.

Kategoriler

1,493,219 soru

24,398,370 cevap

349,924 kullanıcı

...