Kizlar ben evlenene kadar ütümü annem yapardi. Esim ama kendi yaparmis ütüsünü hatta atandığı ilk donem teyzesinin oldugu sehirr tayin olunca teyzesinde kaldiginda (amcasi ile teyzesi evli) amcasinin gomlegini de ütülermis. Teyzesi bana bunu soylemisti. Evlenince ben yaptim ütüsünü hep tegzesi hatta alıştırma böyle kendi yapsin demisti olsun evdeyim ne olacak demistim.simdi bu aralar ders çalışıyorum cocugum hep huysuz hem uykusuz. Ve haftada 10parca ütümuz cikiyor ben de utu masasini acik biraktim utulenecekleri oraya koydum günlük utulerim vakit kaybi olmaz dedim. Çünkü zaman benim için cik kiymetli ya ders çalışıyorum ya bebegimle vakit gecirmeye çalışıyorum esim ise giderken anneme birakiyor beni annem cocuguma bakıyor gun icinde ben çalışıyorum hatta kahvalti ve aksam yemegini de annem hallediyor ki vakit kaybim olmasin 1 aydir ütü yapmiyorum ve 1 ayda 1 gomlek 1 pantolon utuledi esim sadece uyuyakaldigim icin. Az once uyandim esim hazirlaniyordu niye uyandirmadin beni sen hazırlanırken ütülerdim dedim. Kuru temizlemeye götürecem dedi. Manyak msiin ne gerek var dedim yok 2 aydir utu yapmıyorsun bir tek buna vaktin yok diyor. Ne yapiyorum da buna bir tek vaktin yok diyorsun dedim. Ben telefonla bile konusmuyorum vakit kaybi olmasin diye emzirirken buraya takiliyorum sadece. Sen utuleseydin dedim gece 1e kadar ben ders çalıştım 2 parca utuleseydin telefonla ugrasmak yerine dedim 2 aydir ben utuluyorum zaten dedi halbuki 1 gomlek 1 pantolon utuledi sadecem surekli her seyi abartir boyle ve inadina dogru soyledigini söyler. Aldi kuru temizlemeye goturdu resmen.bana ütüyü öğreten adam zamaninda babasinin amcasinin ütüsünü yapan adam sınavıma kadar( 2 aydan az bir sure) bir yardim edeyim utuyu ben yapayim diyemedi. Nefret ediyorum onun bu herkese karsi mukemmel bana karsi dusuncesiz olmasindan hic acimasi yok gece 1e kadsr ders çalışıyorum sabaha kadsr saat basi uyanıyorum oturarak uyuyorum 6 5bucukta uyanıyorum