0 oy
842 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (469 puan) tarafından
Kızlar çocuklarımın dogum günü var köydeyım esım internetten güzel bir pastane bul resımlı yaptıralım dedı baktım bı tane WhatsApp dan sor dedı sordum fıyatını modelını falan sonra profılınde bayan resmı vardı bende bayan dıye msj attım megerse erkekmıs kaç cocugun var nerdesın falan falan dedı sonra sen bana sormadın ama benıde 3 cocugum var yazdı sizin isminiz ne dedım Ahmet dedı basımdan aşşagı kaynar sular döküldü az önce yıne msj attı neden benı enelledın dıye bana msj atmayın dedım heryer den engelledim eşime söylesem i söylemessemi bilmiyorum çok korkuyorum ya

40 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bir daha beni rahatsız edersen seni şikayet ederim pis sapık de
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşine soyle derim
0 oy
(125 puan) tarafından
Esine soyle senlik bi durum yok canm 
0 oy
(45,018 puan) tarafından
Bence eşine söyle sonra basın agrimasin
0 oy
(2,055 puan) tarafından
Tabiki eşine söyle sonrasında duyarsa kizabilir
0 oy
tarafından
Eşinin karakterini bilmiyorum canım o yüzden bunun kararını sen ver ama zaten engellemişsin sorarsa naprın falan diye söylersin
0 oy
(4,151 puan) tarafından
Tabikii aslaa saklama mesajlarida silmee dakin goster
0 oy
(302 puan) tarafından
Eşime söyledim demişsin ne oldu sonuç merak ettim 
(469 puan) tarafından
Aramıs canım ya işte nıye bızden almıyor bıseymı yaptık falan demıs oda baska yerden alıcaz bır daha msj atma numarayı sil demiş canım
(302 puan) tarafından
Allah Bi daha göstermesin böyle can sıkıcı olaylar ne diyelim
(469 puan) tarafından
Amin canım sagol
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Bana mesaj atıyor diye değil de gecen pasta için bayan diye yazmıştım ya erkekmis o profildeki de herhalde eşinin resmiydi bilmiyorum bende resmini görünce engelledim de 
0 oy
(2,256 puan) tarafından
Eşine söyle canım, kurtulamazsın yoksa 
0 oy
(282 puan) tarafından
Böyle bir durum yaşasam direk eşime söylerim. Saklamayıp ona söylediğim için aksine mutlu olur o da gerekeni yapar. Saklayıp sonradan kendi öğrenirse daha kötü olur çünkü
0 oy
tarafından
Tabikide soyle senin ne sucun var cabm pasta icin yazmissin . Söylemezsen eşinle kötü olursun
0 oy
tarafından
Bencede söylemen lazım sonuçta kadın olarak görmüşsün o şekilde konuşmuşsun kim ne bilsin erkek olduğunu 
0 oy
(7,343 puan) tarafından

Bana yanlış numara arasa yada sms atsa direkt eşime teli veririm, 1 kere mesaj gelmişti doğudan biri bana sen ayşe misin demişti, eşim aradı : yanlış aramışsın bura...... Kendi adını demişti :D Kesin söyle eşine. 

0 oy
(2,332 puan) tarafından
Bence mesajları silme eşine söyle yarın öbür gün birşey olur eşin inanmaz neden sakladın diye. Saklarsan asıl daha çok tepki verir. Ve bacım iyi misiniz ne diye kadın erkek de olsa konuşuyorsunuz fiyat sordun fiyatı öğrenince tamam de geç. Kadın dâhi olsa bilgilerinizi vermek ve konuşmak zorunda değilsiniz
0 oy
(135,958 puan) tarafından
tabikide soylemelisin esine
0 oy
(2,097 puan) tarafından
Bence de söyle biri yanlışlıkla arasa dahi söylerim yani 
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Manyak ya isinizi yapin siz baska sorulara ne gerek var allahin akilsizi.pasta yap dediysek yap yok yapmiyorsan defol git .
0 oy
(13,619 puan) tarafından
Tabiki eşine söyle hatta beklemeden şimdi ara anlat canım 
0 oy
tarafından
Tabiki soylemelisin. Numarayı da verip bu numara beni rahatsız ediyor demelisin. Yarn birgün eşin kendi öğrenirse daha büyük problemi çıkar 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 483 göst.
5 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Evramm (469 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 644 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 171 göst.
2 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 161 göst.