0 oy
92 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (125 puan) tarafından
Kızlar merhaba. Dogumdan sonra Dr bana sadece parol ve antibiyotik vermişti. Kardeşimin eşi dogum yaptı ona kan sulandırıcı b12 ve kalsiyum ilacı yazmıs Dr. Ben hiç bişey kullanmıyorum. Gün içinde iş yapmasamda cok yorgun bitkin hissediyorum bebegim 3. Ay ına yaklaştı siz kullanıyor musunuz ilaç illa Dr mu yazması lazım eczaneden direk alsam oluyor mu 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Elenatal 2 kuşum. Doktorum sadece onu verdi
-Reklam-
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Ben hamileyken kullandigim vitamine devam ediyodum dogumdan sonrada
0 oy
(137,803 puan) tarafından
post ciksin        
0 oy
tarafından
Doğumdan sonra sadece parol vermişti kan sulandırıcı yi falan testlere bakıp veriyorlar canım 
0 oy
(670 puan) tarafından
Doktor vitamin veriyodu hamileyken kendini halsiz hissediyosan onu kullanmaya devam et dedi kanıma baktı normal dedi o kadar
0 oy
(238 puan) tarafından
Doktoruna sor izin verirse emziren annelere özel imom latte tableti kullan bisürü vitamin vat icinde ve süt yapıyor 
0 oy
tarafından
Parol antibiyotik d vitamini kalsiyum verdi b12 yi kendim aldim
0 oy
tarafından
Bana vegaferonbkan ilacı yazdılar 6 ay kullan dediler, ebe de vitamin hapına devam et dedi ama ben koşturmaca dan ikisini de unuttum hep. Şimdi düzenli alma kararı aldım çünkü bebeğim 3 buçuk aylık yumak yumak saçım dökülüyor
0 oy
tarafından
FerroZinc diye bir ilaç kullanıyorum demir çinko folik asit vitamin C hepsi varmış içinde 2 buçuk aydır kullanıyorum hala da devam ediyorum 
0 oy
(1,757 puan) tarafından
Hiç bir şey kullanmıyorum canım bebisim 6 aylık oldu emziriyorum sadece anne sütü ve şimdi ek gıdaya da geçtik ama ben de çok yorgun oluyorum 
0 oy
tarafından
Kız bana bişey yazmadı doktor bişey kullanmadım ben 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 90 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 137 göst.
9 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,124 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İlk annelik (64 puan) tarafından soruldu

414,217 soru

12,466,066 cevap

46,899 kullanıcı

Kategoriler

...