0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar ben boyle seye cok karsiyim benim kizimsa buyusun asla almicam ona benim 2 yegenim var 6 yasinda cok kola iciyo gordukce üzülüyorum:(

12 Cevaplar

0 oy
(3,726 puan) tarafından
5 yaşında oğlum henüz tadını bilmiyor o icmesin diye bizde icmiyoruz tabiki 
tarafından
Bencede yaa anne babadan goruyolar benim abimler cok iciyo yigenlerde gorup iciyo
(3,726 puan) tarafından
Yani anne baba içiyorsa çocuklarında içmesi kaçınılmaz maalesef
tarafından
Evet yaa sormaaa ama cok kucuklwr daha
-Reklam-
0 oy
(5,330 puan) tarafından
Evde meyve suyu veriyorum dıalırdada mecbur kalırsam suyla sulandırıp veriyorum zaten bizlerde kola fanta tüketmiyoruz  
tarafından
Bencede tüketmemek lazim
(5,330 puan) tarafından
İmkan verdikçe uzak duruyoruz çok canımız isterse noon var torkunu onu içiyoruz eşim ve ben
tarafından
Bencede kuzum daha mantikli
(5,330 puan) tarafından
Aynen
0 oy
(395 puan) tarafından
Aynı bu kelimeyi kullandım arkadaş rezilde eder vezirde diyorlar ya onlar içtikçe seninkide isticek bardakta kalanı içicek vs şeyler olucak aglıyacak bir bardak diyiceksin su katacaksın vs ama başına gelen bilir benim kızda alıştı böyle kola deli gibi ağlatırım vermem ben vermem babası kıza niye böyle yapıyorsun der verir bende kola içmem eşim içer ona gizlide olsa verir başına inşallah gelmez çok zor 
tarafından
Benim kola ile aram yok annemde asla icmez ve vermemde zaten yaninda icmezsem oda icmez
(395 puan) tarafından
İnşallah ama yeğenlerin içiyormuş kola öykümüz eşimin yeğenleriyle başlamıştı :(
tarafından
Biz uzak oturuyoruz kuzum cok nadir bir araya geliyoruz sende icirme yaa ama baba icsin diyormuş
0 oy
(2,256 puan) tarafından
5 yaşında oglum var 1 veya 2 kez misafirliğe gidince gördü ağladı öyle verdim şimdiye kadar ne eve getirdik nede ictik 
tarafından
Verilmemeli cok zararli coook
(2,256 puan) tarafından
Aynen asit çok kötü
0 oy
(3,854 puan) tarafından
Yok kuzum hic vermedim 3 yasina girecek.ama bir kac gun once dugunde gordum benim kizim ekim 2 dogumlu. Dugunde gorduyum agustos dogumlu yani cok az fark var aralarinda annesi kola diyilde fanta verdi oda qazli icicek .cocukda icti .cok sasirdim .ben cay bile vermiyorum 1 yasina kadar cermedim bir yas sonrasi taze demlerken vitamini bol oldgugu icin vereyim  dedim istemedi . Oh iyi yapiyon dedim hepsi boya tabbi visey kalmadi artik o yuzden hep su veriyorum oda soguk diyil tabi ilikdan bir tik sicak .veriyorum 
tarafından
Su süt yada evde meyvesuyu daha mantikli
(3,854 puan) tarafından
Evet kuzum.aksam yatiriyorum uykulu veriyorum sutu uyanikken pek sevmiyor.
Hem ogluma hem kizima veriyorum uyudukdan bir  iki saat sonra  sutu .
tarafından
En iyisi kuzum benim
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Evde tüketmiyoruz kola fanta vs. asitli içecekler . O yüzden içmez kızım. Ben çok karşıyım pek izin vermem öyle şeylere 
tarafından
Bencede kuzum yoksa gorunce isterler
(3,550 puan) tarafından
Benim kuzenim şey yapıyordu. Kendileri çok tuketiyorlardi çocukta gördükçe istemeye başladı. Bir kola şişesine pekmezi doldurup sulandirirdi. Istedikcd ona ondan koyardı. Çocuk baya yıllarca kolanın tadını o zannetti. Şimdi kocaman oldu tabi
0 oy
tarafından
Kızım sudan başka. Hiçbişi. İçmez

Öyle alıştırdım

Süt içeydı iyidi ama malesef onuda içio 20 aylık 
tarafından
Olsun su en iyiai
0 oy
(45,017 puan) tarafından
İçmez hayatta tadını bile sevmiyo meyve suyu tek icer
tarafından
En iyisi canim.benim
0 oy
(13,621 puan) tarafından
2,5 yaşında acı olduğunu anlattım hiç istemedi arada bir ben maden suyu içerken istiyor bı kaç yudum içiyor çay da vermiyorum düzenli süt verirdim doktorumuz verme yararlı değil zaten dedi 
tarafından
Evet canim cok zararli cokk
0 oy
tarafından

Yalan olmasın küçükken bir iki defa içdi ama sonra hiç aldırmadım kola eve geçen babası getirdi dökdüm 

tarafından
En iyisini yapmissin kucucuk midelerine yazik
tarafından
Zaten büyüyünce içecekler kaçarı yokda bari şimdi içmesinler
tarafından
Aynrn oyle canim
0 oy
(15,996 puan) tarafından
Ay kola degilde maden suyu çok iciyor benim kizim. Daha kola ile tanişmadı çünkü eve hic kola girmiyor. 
tarafından
Maden suyu icinde kucuk aslinda

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 133 göst.
14 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir5 (271 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 280 göst.
25 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde AnqeLLa (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 822 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ceylin34 (1,699 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,638 soru

12,451,828 cevap

46,338 kullanıcı

Kategoriler

...