Kızlar dün eşimle tartıştık bana Afedersiniz her zamanki gibi küfürler savurdu o... çocuğu k....nin evladı fln dedi artık bu küfürler midemi bulandiriyo daha neler neler dedi aklıma gelenler bunlar bnde sabah baktım hala hazmedemedim annemle konuştum annemde eşimi aramış sert konuşmuş eşim şimdi bana yine karaktersizsin annene nasıl söylersin fln diyo yine hakaretler savuruyor ben babama söylesem babam şimdi gelir alır konu çoook uzar anlatmasam burda kalmak akşam yine o tavırları görmek istemiyorum napcam bilmiyorum
Bir insan eşine nasıl bu şekilde kğfğr eder tamam benim elimde çok sinirlenince söylenir çok nadir küfür eder ama bu şekilde asla değil annene söyleme canım eşinle olan herşeyi araya soğukluk girer hiç aileyi toparlayamazsın sen tepkini tavrını koy o şekilde anlat ya da evde durmak istemiyorsan izin al bir kaç gün annende kal kafa dinle ama annene bişey anlatma
Sen onun anasina laf soylesen napar acaba şuan can taşyoruz anneligin nekdr zor oldugunu anliyoruz kim olursa.olsun bi anneye laf edilir mi ya
Annene anlatman en büyük hatan olmus. Bu konu zaten uzar gider artk
Annene anlatmasaydın iyi ederdin canim senin esin artık ailen olmuş sen afedersin ama annen senin kadar çabuk affetmez. Sindiremediysen ben bi jac gün anneme gidiyorum dediğini hazmedemedim derdin yada aynı evde dediklerini hazmedemiyorum bir süre uzak duralım diyebilirsin yada karşına alıp açık açık bende su hatalar var sende de bunlar biz artık bir ömür birlikteyiz ve bu birliktelik daha sağlıklı huzurlu olması için birbirimizi torpulemeliyiz sen dedin diye ben o.c olmuyorum seninde sinirle soyledig8ni farkındayım ama hazmedemiyorum sinirlice olsan ağzından çıkıcak kelimelere dikkat etmeni istiyorum diye güzel bir konuşma yapabileceğini düşünüyorum?
Ne olursa olsun bir esin bir ese küfür etmesi çok vahim bi durum . Eşimin ailesinin ağzı o kadar bozuk ki anlatamam . Eşim benim yanimda annesi varken birine küfür edince hemen müdahale ederim . Tartışınca bana hakaret ederse ona sanada şunu söylüyorum. Ne dersen aynısı sen on katı sana . Bu tavrimdan dolayi esim ailesinin yaninda ne beni rencide edecek ne kavga edecek nede hakaret edebilecek cesarete sahip degil Durup dururken çok sinirlendim su an ..
Onun senin annene hakaret etme hakkı yok kendisi haddini bilmiyor bide sana mi karaktersiz diyor neden öyle düşünüyor kavgalilar mi daha onceden
Hata sende kardeşim annene taşıman kötü olmuş konuyu.eşini de allah ıslah etsin hamile kadına böyle davranıyosa.Aksam konuyu acma sen kesınlıkle kendı acarsa da bu konuyu konusmak ıstemıyorum de geç.uzlasamazsınız bu konuda.Çünkü kendi haklı oldugunu düşünüp üstüne gelecek.kelımelerın anlamı olmaz böyle kavgalarda
Haklisin hos bsey degl ama bence annene dememeliydin. Cnku emin ol kari koca arasinda unutuluyor ama annen unutmaz
1,491,722 soru
24,375,666 cevap
348,306 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın