0 oy
459 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,084 puan) tarafından

Bence çok güzel anlatmış bendim annem eşim hakkım da hiç söyle böyle demez ama kaynanam der kendi kulagimla şahit oldum akşam mutfak tezgahını yeniliyoruz ev sahibi yaptırıyor daha doğrusu evi temizle oranın temizliği felan derken yemek yapamadım akşama da annesini aramış annesi diyor ne yapmış da yemek yapmamış Zehra diyor keyfinden yapmadım sanki 

image

image

image

image

image

imageben hakkı buldum şuan ki yazıyı paylaşmak istedim tabi iyi olan da vardır saygı duyuyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(5,820 puan) tarafından
Çok şükür benim annemde kaynanam da merhametli diraile içi yaşıyorum sofra toplarken kaynanan eşime kızabyardım et diyor hep
(5,820 puan) tarafından
Ne dengesi insanlar var ya ayıp ya kim oluyor ya anneye dil uzatıyor böyle insandan nefret ediyorum ya
Çok şükür benim kaynanam zaten teyzem ama ne kaynanam la ne eşimle hiç güz gelmemiş tik kaynanamı ta 10 yaşimdayken görmüştüm çok şükür herhangi halimize tamam arada bizde tartıştık ama öyle ailme asla birşey demedi diyemez de
(1,084 puan) tarafından
Işte ben dr değişmiyorum karşılık veriyorum hiç s3vm3z beni iki  yuzlu
(5,820 puan) tarafından
Hakedene hakettiğini vereceksin yapıcam birşey yok o zaman cnm
(1,084 puan) tarafından
❤❤❤ :))
(5,820 puan) tarafından
☺️☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(107 puan) tarafından
Annem de kayinvalidemde çok iyiler Allah'a şükür ikiside çok iyi anlaşırlar.Kayinvalidem beni kızı gibi sever annemde eşimi oğlu gibi sever.
(1,084 puan) tarafından
Maşallah canım
0 oy
tarafından
Kaynanam merhametli biri ama bu yazı çok doğru bir çoğu bu sekidle 
(1,084 puan) tarafından
Aynen canım Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaşırsin inşallah
0 oy
tarafından
böyle bişey daha vardi kadın gelini çalıştırıyor kızı orda süzülüyor adam diyorki senin kızına böyle yapsalar naparsin yaptirtmam diyor elin kızı işte onlara göre 
(1,084 puan) tarafından
Doğru söylüyorsun canım öyle herkes kendi doğurduğuna acır üzülür bence
tarafından
aynen öyle
0 oy
tarafından
Kaynanamla pek anlasamam ama beni bu kadarda ezmez 6 senelik geliniyim canm cok sukur .
(1,084 puan) tarafından
Çok şükür canım biz anlaşamıyoruz
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Keşke bu yazı bütün bi şkilde olsaydida whatsap durumumda paylaşsaydim gorsun kaynanam olacak şeytan nefret ediyorum ben kaynanamdan anlasin haksizlik yaotigini bana 
(1,084 puan) tarafından
Bende paylaşacaktım ama kaynım felan da groyur esin de görüyor ters ki olur diye düşündüm
(1,386 puan) tarafından
Hmm doğru Canin

İlgili bir soru bulunamadı

412,576 soru

12,421,479 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...