0 oy
332 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (19 puan) tarafından
notu ile kapatıldı: Reklam içerikli.

10 Cevaplar

+1 oy
(14,154 puan) tarafından
Banyo da yemek yemek mi :/
(1,499 puan) tarafından
Mutfakta da banyo yapıyordur yazık ya birşey değil de o çocuğa yazık çarpılacaklar
tarafından
Post kapanmış diye buraya yazıyorum.
O kadar abuk sabuk bir video ki internet sınırsız olmasna rağmen değmez izlemeye :D
(14,154 puan) tarafından
Keşke bende ne bu diye bakmasaydim İzlenme kazandı
tarafından
Yorum kapanmış bende buraya yazayım acayip kurgu inanılmaz gercek ki hele ki çocuk baba diyince çaktırmadan koluna virman sissss kimse görmedi merak etme  hele hele korkma sahneleri ben bile korktum vaov dedim bir an
-Reklam-
+1 oy
(107 puan) tarafından
Birincisi çok saçma bişey olmuş izlenme uğruna insanlar neler yapacağını şaşırıyor..İkincisi banyoda bişey yenip içilmez bide duşa kabinin içinde.. Üçüncüsü Allah akıl fikir versin
(4,689 puan) tarafından
Akıl yok yok ya ışıkları kapatıp açıp bide ay diye bağırıyor o çocuğun psikolojisi ne olur böyle yaptığı şeye bak sinirim tepeme çıktı
(107 puan) tarafından
Aynen öyle canım bı çocuğa ne aşılarsan büyüdüğünde de onu görürsün çocukta yarın boş boş şeylerle uğraşır
(4,689 puan) tarafından
Ya böyle annelik olmaz ışık kapanıp açılıyor kadın çocuktan önce ayy diye bağırıyor insan kurgu bile olsa ışık öyle gidince çocuğuna sarılır güven verir korkma annem der kucaklayıp çıkar sanki orda tutsak kalmış gibi arkadaşlar dayanamıyorum diyo ne arkadaşı ya çocuğun en önemlisi kendin logara gir kal çocuğu niye alet ediyorsun
0 oy
(25,193 puan) tarafından
Şuan izleyemiyorum da amaç ne 
(2,319 puan) tarafından
İzlenme uğruna çocuğu banyoya hapsedip psikolojisini bozmak sanırım.. Saçmalık başka bişey değil..
(25,193 puan) tarafından
Eğer öyle bi durumsa dangalaklık resmen.
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Neden 24 saat orda kaldiniz peki?
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Bu siz misiniz? İzlenme uğruna insan kendine ve çocuğuna neden yapar bunu anlamış değilim.. 
0 oy
(1,822 puan) tarafından
Sen bu hesabı sırf videolarını paylaşman için açmışsın YouTube kanalına abone olalım diye açmışsın
0 oy
(928 puan) tarafından
Ayy tuvalette niyee çocuk odasında filan kalaydiniz banyoda nimet mı yenir daha neler yaa 
0 oy
(2,225 puan) tarafından

banyoda çekirdek mi.:ermm:

(107 puan) tarafından
Banyoda çekirdek yemeyende ne bileyim:):)
(2,225 puan) tarafından
dimi :)
0 oy
(4,689 puan) tarafından
Yemin ederim akıl yok yemin ediyorum bak
(25,193 puan) tarafından
Puhahahah böyle ölmez füze at :D
(4,689 puan) tarafından
Keşke atabilsem ya çocuğu korkutuyorlar ışık yanıp söndükçe ayy diye bağırıyor insan kurgu bile olsa ışık öyle gidince çocuğuna sarılır güven verir korkma annem der kucaklayıp çıkar sanki orda tutsak kalmış gibi arkadaşlar dayanamıyorum diyo ne arkadaşı ya çocuğun en önemlisi kendin logara gir kal çocuğu niye alet ediyorsun
0 oy
(5,820 puan) tarafından
Çok saçma işte bu eşinle iyi gidiyordunuz bu ne şimdi
tarafından
Cocukda buyunce annem böyle bişey yapmıştı amacı neydi aceba dicek:))
(5,820 puan) tarafından
Allah akıl fikir versin inşallah ne diyiyim izlenim için der oğluna

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 230 göst.
13 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,806 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 200 göst.
+1 oy
20 cevap 744 göst.
0 oy
5 cevap 161 göst.
22 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kirazim (257 puan) tarafından soruldu

412,577 soru

12,421,491 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...