0 oy
457 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (252 puan) tarafından

CANLAR HAYIRLI AKŞAMLAR 

DÜN AKŞAM FLO MAĞAZASINA GİTTİK ORDA AYAK TABANI ÖLÇÜMÜ YAPIYORLARMİŞ EŞİM DE SORDU BİRİ VARDI NASIL ABİ Bİ RAHATLAMA OLDU MU DİYE:D EŞİMİN DE İŞ GEREĞİ SÜREKLİ AYAKTA KALİTE KONTROL SORUMLUSU DEDİM SENDE AL 45.00 TLMİŞ ALDİ OOOO SÜPER DİYO DEDİM PSİKOLOJİK OLARAK OLABİLİR Mİ YOK YA HEMEN ANINDA ETKİSİNİ GÖRMÜŞ BEYEFENDİ SİZDE GİDERSENİZ AKLINIZDA OLSUN BENDE GİDİNCE Bİ DENİCEM 

image

BU GELDİ EŞİMİN EN İDEAL UYGUN TABANI

image

6 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından

Aklımda bulunsun eylemi yapıyorum :Dsuanda kodluyurim beynime 

(252 puan) tarafından
☺️☺️ Ayak gerçekten en önemlisi ihmale gelmez bidaha gidince bende alicam dedim biraz sen kullan bende alırım hahahaa alemsiiinnn hatunumm yaa ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
(14,721 puan) tarafından
Bende kullanıyorum kaç senedir ortopedik tabanlık gerçekten rahat:)
(252 puan) tarafından
Abbooowww yavru ya biz yeni öğrendik daha önceden böyle bir sistemi var mıydı FLO mağazasında ☹️
0 oy
tarafından
Bana komple vucut seysi lazim kemiklerim agriyo suan :/
(252 puan) tarafından
Valla orası öyle Ağustos da ne etcez biz Allah yardım etsin inşaallah keşke yağmur yağsa biraz rahatlar ortalık ayy mağazaya gittim zencinin biri bizim AVM'de sadece bikini üstünü giymiş çıkmış mağazada geziniyo kizzz ben şoook oldum ohaa lan dedim bu ne
tarafından
Bazen Allah affetsin disari cikipta o sekil giyinenleri gorunce sicaklarda acik giyinmek gunah olmasa keske diyom ahahhaha
(252 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️ benim herif firuurrr benii bacimm aman aman Allah muhafaza Hanife miydi neydi onun gibi abbboooww
tarafından
Benimki vurmaz keser :))
(252 puan) tarafından
☺️☺️☺️ alemsiinn kizzz
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Teyzeme çook önceleri doktor vermişti gerçekten rahat tavsiye ederim 
(252 puan) tarafından
Bu şekilde mi acaba ölçtü dr.da gerçekten öyleymiş bu ayak ihmale gelmez bizde yeni öğrendik bidaha ki gidişimizde kendime de alicam
(13,304 puan) tarafından
Evet kuzum o zamanlar özel yapılıyordu özellikle düz tabana falan çok iyi geliyor
(252 puan) tarafından
Yok ya bidahakine bende alicam kıskandım.simdi ☺️☺️☺️
(13,304 puan) tarafından
Al al yorulmaz ayakların
0 oy
(252 puan) tarafından

image

BUNA AYAKLARINIZI KOYDUĞUNUZDA RENGİ ÇIKIYOR GÖREVLİ DE ONUN RENGİNE GÖRE VERİYO SİZİN AYAĞINIZA
0 oy
tarafından
Evet bizde baktirdik normal .taban ama almadik zaten ayakta durmuyoruz  sürekli
(252 puan) tarafından
Bende ayakta değilim ama eşim iş gereği olduğu için sürekli ayakta bide bu son zamanlarda ayağı ağrımaya başladı dr.a gidecez zaten dedim gidene kadar kullan
tarafından
Insallah ise yarar
(252 puan) tarafından
İnşaallah dün sordum gerçi rahatladığını söyledi tabii hemen fark edilir mi bilmiyorum şimdi sorucam yine ☺️

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
3 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2cocukannesiii (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 151 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 837 göst.
28 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (707 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.