0 oy
444 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Markete falan gönderirim de bu kez uzak bir mesafeye gitti çok ısrar etti içimde daha olmadi ama bişey diyemedim ya ben niye böyleyim bilmiyorum aklım cocukta

30 Cevaplar

+1 oy
(25,193 puan) tarafından
Bensiz gitmez asla eşim. Oldu ki gitti ne kadar uzaklıga gideceğine bağlı 
tarafından
Çarşıya gittiler ya biraz uzak hani erkekler bizim gibi tehlikeleri önceden sezemez gibi me geliyor ne bilim
(25,193 puan) tarafından
Yok canım merak etme sen arada ara sor napıyosun diye:)
tarafından
Tamma kuzum aricam simdi araba kullanıyor ondan tehlikeye atmim dedim;D
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Aman buyusun bian once gidin basimdan dersin bebem dusunme :)
tarafından
Hahaa bebeğim büyüyunce sıkıntı yokta şimdi küçük ya sanki bir yerden atlar düşer diye korkuyom ;)
tarafından
Kiz babalar biz varken dikkatsizdir biz yokken varya abooo bizden beterler bi bilsen
tarafından
Ay öle olabilir kız doğru diyon ha akıllı karısin vesselam ;))❤️
tarafından
Profosyonel olduk anam :)
+1 oy
tarafından
Babasinda guvenemiceksemm artık ne diyim 
tarafından
Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
tarafından
Benim.esim beni uyarır sürekli..yukarı bak inşaatın ordan geçme şöyle.yapma diye bizimkisi temkinlidir...
0 oy
(2,329 puan) tarafından
Nie homdermiyeyim  yakınsa honderirim babası sonucta
tarafından
Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli çarşıda çok yakın değil
(2,329 puan) tarafından
Ederler ederler fırsat verelim ki etsinler yada:))
0 oy
tarafından
Ben yolluyorum yavrum korkma oda babası güvenmesen zaten gondermessin
tarafından
Güveniyorum kuzum da Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
(9,665 puan) tarafından
Babası sonuçta niye gondermiim
tarafından
Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
(9,665 puan) tarafından
Bilmem oda babaya göre değişir bence benim ki dikkat eder benden dikattli
0 oy
tarafından

Uzağa göndermem ya ☺️

tarafından
Çarşıya gitti bende ilk kez gönderdim valla
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Gonderiyom ben caniko mesela markete parka giderler bende onlar gidince yatar uyurum :D sen bunalmışsın dur az gotureyim der işime geliyo valla bnmde 
tarafından
Kız ne bilim Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
tarafından
Asla göndermem çocuğumu kaybeder 
tarafından
Vallaha mi yok kız o kadar da değilde haniErkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
(135,920 puan) tarafından
esim ben olmadan gitmez gitse gonderrim
tarafından
Ne bilim ya Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
(107 puan) tarafından
Ben heryere gönderirim o konuda güvenim tamdır güzel bakar eşim..Ama beraber dolaşmaya çıktığımızda AVM lere  denize felan gittiğimizde yanımıza bı çok kız geldi oğlumu sevmeye ne kdar tatlimis bilmem ne diye bı defa eşim kanguruya koyup markete gitti iki kız kasada sevdi diyo o yüzden göndermiyorum :)
tarafından
Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli haha ama orası da var onu düşünmemiştim sağol bebgim;)
0 oy
(4,721 puan) tarafından
Gönderiyorum valla çok iyi oluyo
tarafından
Ne bilim ya tereddütle kaldım Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
(818 puan) tarafından
Ohoooo gidiyolar geziyolar eğleniyolar alişveris yapiyolar bende kafami dinliyorum 
tarafından
Ben ilk kez gönderdim ne bilim bir tuhaf oldum Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
(818 puan) tarafından
Benimkide haraketli ama babasi benden daha dikkatlidir o yuzden gozum arkada kalmiyo
0 oy
tarafından
6 yaşından itibaren şehir içi gezmeye gönderirim. Şehir dışına bensiz ancak  evlendikten sonra gidebilir :))
tarafından
Kız büyümüş büyüyünce okadar sıkıntı etmem belki de küçük ya Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
tarafından
O konuda haklısın anne iç güdüsü diye bişey var düşeceğini sezip havada kapiyoruz:) merak etme ya biraz babasıyla yalnız vakit geçirmeyi de öğrensin. Ne güzel eşin sana özel alan bırakıyor. Tadını çıkar :)
0 oy
(12,988 puan) tarafından
Benimki 10 aylik babasiyla hep disardalar. Bende evin isini yapiyorum gelene kadar
tarafından
Ben ilk kez gönderdim ne bilim tuaf oldum ya Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
(12,988 puan) tarafından
Benimkide aşırı hareketli ama bisey olacaksa benimleykende olabilir yani. Benim esim parka goturur kayinvalideme goturur kayinvalidemin isyerine goturur gezdirir getirir
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Güle güle der ya işime bakarım ya keyfime. Babası la bu çocuğun 
tarafından
Kız ne bilim Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
(13,306 puan) tarafından
Benim eşim benden önce atlıyor bebeğe gelecek tehlikeye geçen gün düşecek diye kaleci topa nasıl atlarsa yere öyle attı kendini. Babası sonuçta senin kadar düşünür o da.
tarafından
İnşallah cnm
0 oy
tarafından
Babası ile çıkar sürekli.. Babası benden daha dikkatlidir :))) 
tarafından
Acaba ben yokken benim eşimde dikkatli mi bmiyom valla Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Bizim dirdirimizdan korkup daha cok dikkat ederler mesela esimde bizi bir yere yollarken korkuyo iyi bak dikkat et der durur biz anneyiz onlar baba cok ayrilmadiysan normal bende oyleyim yanibasimdaki halasina babaanneaine goturuyo dakika basi ariyodum millet sormus niye ariyo ilk kez bu kadar ayri kaldi dayanamiyo demis kötüyü anma iyi dusun hep
tarafından
Hakilisn kuzu ilk kez gönderiyor bir tuaf oldum Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
0 oy
tarafından
Her yere yollarım babasıyla yolladimda çokta güzel baktı ama sen kaac yaşından bassediyosun bilemedim benimkilerle denize bile gidiyo babası gece kaliyolar yani şimdi büyükler.ama altı yaşındayken de yolladım çok şükür koca adam oldular şimdi bı kızım var beş aylık onuda götürür mü bilmiyorum o kız olduğu için ihtiyaçlarını belki karşılayamaz bilmiyorumm
tarafından
2.5 yaşında çocuk çok hareketli ilk kez gönderdim bensiz ne bilim bo yerden atlar düşer diye korkuyom acikcasi
tarafından
Hiç bişey olmaz alahin izniyle böyle boyle alisicaklar birbirlerine sende onlar siz kalmaya yavaş yavaş canını sıkma sen annesin oda baba sonuçta sen yoksunya gözü gibi bakar benim eşim her götürdüğünde valla varlı bişey yedirip getiriyordu ama o nu yemeski diyosun yedi valla diyodu düşün yani çok güzel anlaşır çocuklarıyla bizde sorun bende ben biraz sakarim ben baktiysam herkez bakar canını sikmaaa
0 oy
(9,619 puan) tarafından
Cok uzak biyere gitmediler uzak yerlere de genelde beraber gideriz ama gidicek olsa gönderirim 
tarafından
Ya ne bilim Erkekler tehlikeleri bizim gibi önceden sezemez gibi me geliyor ya çocuk ta hareketli
(9,619 puan) tarafından
Mesela göndersem valla benden bile iyi bakar bi dk gözünü ayırmaz..ne kadarlık ki seninki

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 143 göst.
31 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
50 cevap 580 göst.
0 oy
45 cevap 2,199 göst.
17 Nisan 2019 Kültür-Sanat kategorisinde Merveisra (185 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 320 göst.

412,577 soru

12,421,481 cevap

45,247 kullanıcı

Kategoriler

...